Sugaring | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Здрастуйте! Рада, що ви зайшли в мою тему:D:D. Давайте знайомитися!
Мене звуть Аліна, я пропоную вам послуги spa-епіляції для жінок і чоловіків - Шугаринг, а також гліттер тату (тимчасове тату блискітками) і парафінотерапію ручок і ніжок "холодним" парафіном.
Приймаю в салоні краси Махніс на Таїрова ( вул. Академіка Глушка, 32 )
запис за телефоном 093-960-46-06 Аліна можна писати у Viber
-Я Дипломований Спеціаліст, майстер-технолог -ПРАЦЮЮ ТІЛЬКИ В РУКАВИЧКАХ!!! Так як дбаю про Ваше здоров'я! -Використовую одноразові витратні матеріали, простирадла -Працюю тільки якісною професійною пастою, придбаною в офіційних дистриб'юторів. -Професійний догляд до і після процедури. Я завжди прагну, щоб процедура була для Вас якомога безболіснішою, якіснішою, комфортнішою та гігієнічнішою. -Затишний чистий кабінет у красивому новому салоні -гліттер тату (тимчасове тату блискітками) -парафінотерапія ніг і рук "холодним" парафіном
група в контакті https://vk.com/shugaringod
ЦІНИ на "жіночий" шугаринг і додаткові процедури (ціни на чоловічий шугаринг уточнюйте)
Бікіні класичне (по лінії трусиків) - 90 грн Бікіні глибоке (тотальне) - 110 грн. Пахви - 40 грн Вусики - 30 грн Руки до ліктя - 70 грн. Руки повністю - 100 грн. Ноги до коліна - 90 грн. Ноги вище коліна (стегна) - 100 грн Ноги повністю -170 грн Смужка на животі - 30 грн Поперек - 30 грн Блиск-тату - 30 грн Парафінотерапія рук "холодним" парафіном (не потребує розігрівання) - 40 грн. Парафінотерапія ніг "холодним" парафіном (не потребує розігрівання) - 60 грн.
|
|
| |
nikisme228 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| А для чоловіків які послуги?
|
|
| |