Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Лазерна Епіляція
Svetik23 Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Добрий вечір форумчани.Хочу спробувати лазерну епіляцію (зона бікіні).Хто де робив? чи Боляче це? І де які ціни. може хто знає. буду дуже вдячна.

Додано (13.04.2016, 14:25)
---------------------------------------------
Перегорнула багато форумів у пошуках корисної інформації про епіляцію. Сьогодні вранці була в клініці "dr. Mozart" (порадили друзі). Процедура зайняла 10-15 хвилин.Я спеціально звернула на це увагу. тому що на їхньому сайті пишеться 15 хвилин. Дійсно, так і є, 15 хвилин зайняла ця процедура. З кожним походом в клініку, буду відписуватися (вести звіт biggrin). Раптом хтось теж хоче скористатися цією процедурою і не знає, куди звернутися і як це проходить.
Пишіть якщо є питання.Буду рада допомогти smile

Додано
(13.04.2016, 14:26)
До речі, мені сказали після першого разу волосся буде повільніше рости, вже чекаю з нетерпінням! )))) сказали мені треба від 6 до 10 процедур, подивимося) я дуже боялася, думала боляче, але взагалі не боляче ))))

Ivazer Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Додано (30.06.2016, 14:08)
Цитата Poolber ()
волосся не росте, як правило, після 7-8 сеансу, який розрахований у середньому на 9-10 місяців, якщо роблять другий рік і досі росте - найімовірніше, погане обладнання або працює некваліфікований фахівець, (або просто гроші витягають із неї, призначивши триваліший курс). Видаляла на ногах торік перед літом олександритовим лазером у goldlaser.com ноги повністю за 4 сеанси за 1200 грн., якщо з подруги взяли під 2 тис. - розводять на гроші...P.S. пишу з акаунта чоловіка, на мій не заходить другий день

Можливо, у неї просто була більш проблемна шкіра або волосся, на деякі видаляються більш тривалий період, наскільки я знаю.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: