Лазерна Епіляція
|
|
Svetik23 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Добрий вечір форумчани.Хочу спробувати лазерну епіляцію (зона бікіні).Хто де робив? чи Боляче це? І де які ціни. може хто знає. буду дуже вдячна.
Додано (13.04.2016, 14:25) --------------------------------------------- Перегорнула багато форумів у пошуках корисної інформації про епіляцію. Сьогодні вранці була в клініці "dr. Mozart" (порадили друзі). Процедура зайняла 10-15 хвилин.Я спеціально звернула на це увагу. тому що на їхньому сайті пишеться 15 хвилин. Дійсно, так і є, 15 хвилин зайняла ця процедура. З кожним походом в клініку, буду відписуватися (вести звіт biggrin). Раптом хтось теж хоче скористатися цією процедурою і не знає, куди звернутися і як це проходить. Пишіть якщо є питання.Буду рада допомогти
Додано (13.04.2016, 14:26) --------------------------------------------- До речі, мені сказали після першого разу волосся буде повільніше рости, вже чекаю з нетерпінням! )))) сказали мені треба від 6 до 10 процедур, подивимося) я дуже боялася, думала боляче, але взагалі не боляче ))))
|
|
| |
jade | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| У мене подружка робить цю процедуру, вже другий рік, їй подобається, волосся практично не росте
|
|
| |
Natalies | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Навчалася і зараз живу в Києві, тому можу порекомендувати Della Rosa на Печерській. Центр мені дуже сподобався, я у них тепер постійний клієнт. Ціни й обслуговування мене влаштовують (до речі, у них на сайті є прайс-лист, можете подивитися ціни). Моя подружка теж там обслуговується, і вона зараз робить зону бікіні (тотальне бікіні). Каже, що нормально переносить процедури. Була вже два рази! Так що нема чого боятися)) Я теж подумую про тотальну гладкість свого бікіні
|
|
| |
Anastasia3 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Здрастуйте! Спасибі Вам велике!!!! За вашою рекомендацією сходила на епіляцію зони бініки в клініку! Мені призначили 8 процедур! Після першої процедури ефект помітний.Волосики стали рости менше! Впевнена що далі буде краще! спасибі Вам!
|
|
| |
Ельза34 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Фріланс-біржа qVp.юа - найкращий майданчик для пошуку виконавців і роботи в інтернеті та офлайні. У нас понад 600 спеціалізацій і 5000 виконавців. Ми гарантуємо безпеку угод і економію на оплаті послуг до 70%.
|
|
| |
Poolber | Повідомлення # 6 |
Сержант
| волосся не росте, як правило, після 7-8 сеансу, який розрахований у середньому на 9-10 місяців, якщо роблять другий рік і досі росте - найімовірніше, погане обладнання або працює некваліфікований фахівець, (або просто гроші витягають із неї, призначивши триваліший курс). Видаляла на ногах торік перед літом олександритовим лазером у goldlaser.com ноги повністю за 4 сеанси за 1200 грн., якщо з подруги взяли під 2 тис. - розводять на гроші... P.S. пишу з акаунта чоловіка, на мій не заходить другий день
|
|
| |
Ivazer | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Додано (30.06.2016, 14:08) ---------------------------------------------
Цитата Poolber ( ) волосся не росте, як правило, після 7-8 сеансу, який розрахований у середньому на 9-10 місяців, якщо роблять другий рік і досі росте - найімовірніше, погане обладнання або працює некваліфікований фахівець, (або просто гроші витягають із неї, призначивши триваліший курс). Видаляла на ногах торік перед літом олександритовим лазером у goldlaser.com ноги повністю за 4 сеанси за 1200 грн., якщо з подруги взяли під 2 тис. - розводять на гроші...P.S. пишу з акаунта чоловіка, на мій не заходить другий день Можливо, у неї просто була більш проблемна шкіра або волосся, на деякі видаляються більш тривалий період, наскільки я знаю.
|
|
| |
IriSSSka | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| а я останнім часом ходжу на шугаринг, бо якось лазерна не допомогла мені(
|
|
| |
Mendes | Повідомлення # 9 |
Сержант
| У мене дружина нахвалювала якраз лазерну епіляцію. Каже, що волосся ну дуже довго не росте, і після кожної процедури його кількість значно зменшується. Щоправда вона робить, коли до сестри своєї в Київ катається. Там у клініці Дентал-Верді йдуть разом на цю процедуру.
|
|
| |
MariaSmirnova | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Ходжу вАуру до косметолога Ольги Максюті на лазерку, роблю комплекс. На епіляцію лазерну вперше приємна знижка 30%. Комфортна процедура, майже без болю. І головне - швидко все пройшло cool Плюс навіть після 1 разу волосся менше росте.:\'( Сказали, що курс 5-6 разів. Подивимося. Поки все подобається heart Додано (21.07.2018, 16:49) --------------------------------------------- Хто робив лазерну епіляцію бікіні - той герой! Мені було реально боляче shutup, лікар сказав, що у кожного різний больовий поріг, але коли бачиш ефект, то відразу записуєшся на наступну процедуру batman У мене вже 5 процедур, задоволена, це працює. Рекомендую всім і на тіло і на обличчя.
Додано (21.07.2018, 16:57) --------------------------------------------- Хто робив лазерну епіляцію бікіні - той герой! Мені було реально боляче shutup, лікар сказав, що у кожного різний больовий поріг, але коли бачиш ефект, то відразу записуєшся на наступну процедуру batman У мене вже 5 процедур, задоволена, це працює. Рекомендую всім і на тіло і на обличчя.
|
|
| |
KateZorenko | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| На моєму обличчі, точніше на щоках було акне. Після них залишилися рубці. Я дуже переживала за свою зовнішність і вирішила скористатися лазерною косметологією. Дуже багато читала відгуків про різні лазери і клініки. У підсумку зробила і була здивована результатом, моє обличчя змінилося. Я почуваюся зовсім інакше і ловлю захоплені погляди чоловіків. Лікарка Віолетта Чатковська - просто супер майстер!
|
|
| |
Margosha | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| На початку зими почала курс лазерної епіляції в клініці, робила зони пахви, повне бікіні й ноги зі знеболенням. Решту зон і так не боляче робити. Уже після першої процедури помітила, що волосся стало рости менше. На сьогодні зробила 3 процедури, результат радує, волосся набагато менше!!! На пахвах уже майже нічого немає. Сподіваюся, що скоро зовсім не буде волосся на цих зонах))
|
|
| |
TodorenkoZoya | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Перший раз зважилася зробити лазерну епіляцію за порадою подруги. Звернулася в клініку за позитивними відгуками - справа то відповідальна і довірити її хотілося перевіреним установам. Залишилася дуже задоволена результатом. При цьому ціна за рахунок постійних акцій і знижок ну дуже приємна вийшла і результат тривалий. Спасибі лікарю Хонейчук Оксані за професіоналізм і якість! Дівчатка, рекомендую)
|
|
| |
AlexAlex | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| А я ось нещодавно зробив нарешті лазерне шліфування рубця під носом. Як лікар і сказав - результат після кількох сеансів став добре помітний. Краї вирівнялися, сам згладився. І ціна питання 200 грн. Коротше у кого є така ж проблема - не бійтеся, все роблять, все терпимо)
|
|
| |
KarinaMalina | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Минула 5 процедур з епіляції рук (не кисті, а повністю). Є невеликі просування, волосся стало рідшати і не так яскраво виражене. Сподіваюся, фахівці цієї клініки допоможуть мені впоратися з цією проблемою остаточно))) Тому що влітку надягати сорочки з коротким рукавом або блузки просто неможливо, на сонці толком не вигоряють, а разом із засмагою (навіть із легкою) виглядає реально моторошно. З огляду на те, що я брюнетка, думаю, ви мене зрозумієте(((
|
|
| |