Лазерна Епіляція
|
|
MaryMary | Повідомлення # 16 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Охх хлопці, і я ось днями завітала в клініку, щоб зробити лазерну епіляцію гомілок. Результат вийшов вражаючим: шкіра гладенька, нічого не пропустили і я тепер взагалі не думаю про небажане волосся. Тож на подібні процедури і в майбутньому буду записуватися це точно, і сама клініка сподобалася! Тим більше що ціни цілком прийнятні, і в клініці працюють доброзичливі співробітники. співробітники.
|
|
| |
Lily123 | Повідомлення # 17 |
Рядовий
| Робила епіляцію ніг, зони бікіні та пахви і все в одного фахівця Алаторських Анастасії Євгенівни в клініці Меділенд. Результатом дуже задоволена, витратила на все близько 3 місяців. трохи болісно, але знову ж таки дивлячись яка ділянка і який у вас больовий поріг. Я щодня відчуваю впевненість у собі. Рекомендую саме цей метод депіляції, оскільки жоден інший не приносить такого ефекту! Перевірено! Раніше пробувала шугаринг, менш болісно, але й ефект ненадовго...
|
|
| |
AnastasiaSobol | Повідомлення # 18 |
Рядовий
| Я приходжу на епіляцію лазерну вже 6-й раз. Жодного разу не було жодних проблем - затримок, хамства, проблем з оплатою і всього іншого. Виходжу звідти з позитивом! Хоча, процедура, мушу зізнатися, не з приємних. Мені особисто боляче сильно. навіть зі знеболенням. Але ефект і умови варті того)
|
|
| |
Svetooo | Повідомлення # 19 |
Рядовий
| скільки процедур потрібно? це правда що часом і 10 сеансів мало? що тоді робити?
|
|
| |
Veronika_bm | Повідомлення # 20 |
Рядовий
| А я чула, що при будь-якому гормональному стрибку все волосся назад повертається, так ось тепер думаю, чи воно того варте. Почала читати про електроепіляцію, хочу спробувати, хто вже робив таке?
|
|
| |
Xilinsa | Повідомлення # 21 |
Рядовий
| Я теж подумую про тотальну гладкість свого бікіні
|
|
| |
Yactor | Повідомлення # 22 |
Рядовий
| Це боляче, але результат того вартий! Якщо пощастить потрапити до хорошого фахівця, то це максимально комфортно і швидко проходить! Мені пощастило знайти мега класного косметолога Алаторських Анастасію Євгенівну, вона просто розумниця! У неї пройшла цілий курс епіляції зони бікіні та гомілки, результат супер!
|
|
| |
annylina | Повідомлення # 23 |
Рядовий
| З дитинства страждаю через велику кількість волосся на ногах. Дівчинка ж, а не мужик. Мені 23 роки, але постійне гоління не підходить, а від епілятора вростають волоски, потім смикати пінцетом боляче і неприємно. На лазерну епіляцію наважувалася довго, у клініці Меділенд ціна хороша. Плюс до цього я потрапила під акцію і зважилася. Хлопці, воно того варте, всього 10 сеансів, і я позбулася докучливих волосків назавжди. Знала б раніше, вже давно б прийшла.
|
|
| |
victasami14589 | Повідомлення # 24 |
Сержант
| я собі робила і залишилася задоволена результатом
|
|
| |
San434 | Повідомлення # 25 |
Рядовий
| Для чутливої шкіри в зоні бікіні є процедура знеболювання ділянки шкіри гелем або через спрей для різних видів лазера і процедура стає повністю безболісною. Коли я в клініці Люменіс робила лазерну епіляцію, то жодних неприємних відчуттів у мене не було, хоча спочатку дуже боялася.
|
|
| |
Чилім | Повідомлення # 26 |
Сержант
| Скажу вам, що раніше і я боялася йти на лазерну епіляцію, але все ж таки зважилася і не краплі не пошкодувала. Раджу вам записатися тут beautylaser.prol на цю процедуру. Ефект від неї однозначно дуже хороший, епіляція безболісна, все стерильно. Реально після кількох сеансів, волосся стало повільніше рости, а в деяких ділянках перестало зовсім, та ще й подразнення ніякого немає.
|
|
| |
ІринКа765 | Повідомлення # 27 |
Рядовий
| Дівчата, а хтось уже досяг такого ефекту, щоб волосся після лазерної епіляції не росло взагалі? Або воно продовжує рости, але тільки повільніше? Усім спасибі за відповідь.
|
|
| |