УЗД Одеса Таїрове
|
|
ІннаЯров | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| УЗД Одеса Таїрове
Підкажіть, будь ласка, де добре і швидко можна зробити УЗД черевної порожнини в Одесі на Таїровому. Щоб і ціна, і якість збігалися.
|
|
| |
Anita77 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Теж шукала де в районі Таїрово зробити УЗД, грамотних лікарів просто немає, за апаратуру мовчу.
|
|
| |
Оліфер | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| У клініці Доктор Благо Плюс, на Дмитра Донського працює чудовий лікар УЗД Тисячний Ігор Станіславович, рекомендую звернутися до нього. У хваленій Інто-Сані під час УЗД-сканування припустилися помилки і почали відправляти на операцію, добре, що потрапила до лікаря, який засумнівався і відправив до Ігоря Станіславовича, який працює на новітньому портативному УЗД апараті. Після повторного УЗД, підтвердилося припущення, що в ІнтоСані помилилися і потреба термінової операції відпала. Тепер якщо УЗД, то тільки в нього.
|
|
| |
Moinomer9111 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата ІннаЯров ( ) Підкажіть, будь ласка, де добре і швидко можна зробити УЗД черевної порожнини в Одесі на Таїровому. Щоб і ціна, і якість збігалися. Теж шукаю лікаря УЗД на Таїровому, грамотних фахівців у нас схоже немає.Цитата Anita77 ( ) Теж шукала де в районі Таїрово зробити УЗД, грамотних лікарів просто немає, за апаратуру мовчу. Погоджуся повністю з Вами.
|
|
| |
Ікорочка | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Теж знайома порадила робити УЗД у лікаря діагноста Тисячного Ігоря Станіславовича. Я звернулася до нього. Збентежило те, що він працює в наркологічній клініці, але якість дослідження дуже хороша, моєму лікареві все підійшло, говорить дуже чітко, точно і грамотно. Теж можу його рекомендувати.
|
|
| |
ІннаЯров | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Напишіть, будь ласка, адресу, ціну прийому та контактний номер телефону Тисяного Ігоря Станіславовича.
|
|
| |
Оліфер | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Вулиця Дмитра Донського 2а/7, клініка Доктор Благо Плюс, ціна 400 гривень була, телефони для запису до Тисячного Ігоря Станіславовича +38(048) 702-34-24 або +38 (097) 242-29-22.
|
|
| |
Arsenie31 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| У мене була ситуація, коли у відомій одеській клініці буквально розводили на гроші, кричали, що потрібна операція і саме у них. Поїхали за рекомендацією друзів у Доктор Благо Плюс, там зробили УЗД обстеження і виявилося, що нічого страшного немає! Додано (12.06.2021, 19:41) --------------------------------------------- Так, друже, зараз із цими лікарями треба бути дуже уважними, багато хто хоче лише заробити на пацієнтах. А ось Тисячний з Доктор Благо Плюс покаже тільки те, що є насправді
|
|
| |
Timyr21 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| 100% Доктор Благо Плюс - одна з небагатьох клінік, де точно ставлять діагноз Додано (12.06.2021, 19:44) --------------------------------------------- Я знаю Тисячного вже років 10. Дуже грамотний лікар, тому, коли від відкрив кабінет УЗД на Таїровому, то ми тільки у нього і проходимо обстеження і більше нікуди не ризикуємо їздити...
|
|
| |
Kostya36 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Робив УЗД черевної порожнини в Доктор Благо Плюс. Дуже сподобалося. Немає черг, лікар хороший і ціна невисока
|
|
| |