Масаж на дому Одеса ціни
|
|
Алсу | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Масаж на дому Одеса ціни
Усім привіт! У мене питання: - потрібен масаж на дому в Одесі, але не можу зрозуміти ціноутворення, а також кваліфікації рекламованих масажистів. Може хтось підкаже оптимальну ціну за масаж вдома і порадить хорошого фахівця. Відгуки та рекомендації потрібні, а то в рекламі можна написати що завгодно!
|
|
| |
ОленаКарр | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Алсу ( ) Відгуки та рекомендації потрібні, а то в рекламі можна написати що завгодно! Я такої ж думки
Ну можу розписати що знаю.
Ціни на масаж на дому в Одесі дуже різняться... На дошках оголошень на кшталт ОЛХ і т.д. можна знайти безліч фахівців із масажу, але є велике але... Найчастіше на дошках розміщують оголошення масажисти, які не мають досвіду і кваліфікації, але масаж у них від 80 гривень і вище, щоправда якість такого масажу не дуже хороша. Хороші ж фахівці з масажу часто не залишають оголошень на рекламних сайтах (у них просто немає на це часу)... У нормальних масажистів і мануальних терапевтів і так, за сарафанним радіо, багато людей іде.
Масажист, який раніше мене і мою сім'ю обслуговував, виїхав за кордон і мені довелося шукати іншого. Я коли шукала нового масажиста-мануального терапевта, то я облазила і цей форум, і інші одеські форуми... Одразу відмовилася від рекомендацій жінки-масажиста (оскільки в жінок у 90% випадків слабкі руки, через що страждає якість масажу), хоча їх і було не багато. На цьому форумі мені порекомендували масажиста, який працює як у себе вдома, так і виїжджає додому до пацієнтів. Почитала про нього відгуки в інтернеті - багато людей рекомендувало його. Ціна масажу мене влаштувала: 100 гривень вдома в нього і 200 гривень вдома в мене. Мій старий масажист брав 200 гривень вдома у себе і 300 гривень вдома у мене.
Почала його викликати до себе додому, мені дуже сподобався. У результаті моя подруга з міжхребцевою грижею в нього лікувалася. Їй було раніше навіть важко ходити, а після його масажів радіє, що навіть немає болю ніде.
Якщо треба буде, то залишу Вам його телефон, зверніться.
|
|
| |
Алсу | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата ОленаКарр ( ) На дошках оголошень на кшталт ОЛХ і т.д. можна знайти безліч фахівців із масажу, але є велике але... Найчастіше на дошках розміщують оголошення масажисти, які не мають досвіду і кваліфікації, але масаж у них від 80 гривень і вище, щоправда якість такого масажу не дуже хороша. Дякую, підтвердили мої побоювання!Цитата ОленаКарр ( ) Одразу відмовилася від рекомендацій жінки-масажиста (оскільки в жінок у 90% випадків слабкі руки, через що страждає якість масажу), хоча їх і було не багато. Теж не хочу жінку масажистку.Цитата ОленаКарр ( ) Почала його викликати до себе додому, мені дуже сподобався. У результаті моя подруга з міжхребцевою грижею в нього лікувалася. Їй було раніше навіть важко ходити, а після його масажів радіє, що навіть немає болю ніде. Я так зрозуміла, що він не тільки масажист, а й мануальний терапевт? Цитата ОленаКарр ( ) Ціна масажу мене влаштувала: 100 гривень вдома в нього і 200 гривень вдома в мене. Мій старий масажист брав 200 гривень вдома у себе і 300 гривень вдома у мене. На сьогоднішній день ціна у нього хвилі прийнятна.Цитата ОленаКарр ( ) Якщо треба буде, то залишу Вам його телефон, зверніться. Так, залиште тут його номер, щоб я могла з ним зв'язатися.
|
|
| |
ОленаКарр | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Алсу ( ) Я так зрозуміла, що він не тільки масажист, а й мануальний терапевт? Так, знаю що він багатьох людей на ноги поставив і моїм рідним теж дуже допоміг.Цитата Алсу ( ) Так, залиште тут його номер, щоб я могла з ним зв'язатися. Контактні телефони: 048 7010704, 063 4877825, 067 7844314, 050 9935792 Владислав
|
|
| |
Galina | Повідомлення # 5 |
Майор
| Алсу, Знаю його. Хороший масажист. Можете почитати тему про Владислава, я його там рекомендувала http://uaodessa.com/forum/36-2468-1 Про нього тільки позитивні відгуки скрізь. Хороший фахівець. У нас майже весь форум у нього лікує проблеми з хребтом.
|
|
| |
Алсу | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата ОленаКарр ( ) Контактні телефони: 048 7010704, 063 4877825, 067 7844314, 050 9935792Владислав Спасибі, вже з ним зв'язалася. Спасибі за екскурс по цінах і рекомендацію. Сьогодні ввечері до мене приїде.Цитата Galina ( ) Про нього тільки позитивні відгуки скрізь. Хороший фахівець. У нас майже весь форум у нього лікує проблеми з хребтом. Так, Вам теж спасибі. Почитала про нього відгуки в інтернеті. Дуже мені сподобався, за рекомендаціями. Дякую.
|
|
| |