Розслаблювальний масаж Одеса
|
|
Віоллета | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Розслаблювальний масаж Одеса
Підкажіть, мене цікавить, куди і до кого можна сходити на розслаблювальний масаж в Одесі, для жінки. Щоб і ціна була не велика, а також щоб масажист був хороший. Потрібен як і розслаблювальний масаж - сидяча робота, так і оздоровчий масаж, щоб не тільки "пом'яли", а й був лікувальний ефект. Але тільки потрібен розслаблювальний масаж, а не інтимний або еротичний масаж - а то в інтернеті про це начиталася, аж погано. Була днями у масажиста, ім'я не пам'ятаю, приймає на Коблевській (вулиця Коблевська), так мені не сподобалося. Зарозуміло спілкувався фахівець зі мною, а також намазав мене якоюсь олією, яка дуже огидно пахла. Тож мені потрібен інший фахівець. Прошу відгуки та рекомендації, щоб можна було вибрати хорошого масажиста.
|
|
| |
Irishka | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Розслаблювальний масаж і лікувальний або оздоровчий масаж - це різні речі. Розслаблювальний масаж - за визначенням це масаж для зняття тонусу м'язів, а лікувальний масаж - це маніпуляції, спрямовані, як мінімум, на загальне зміцнення й оздоровлення організму.
Щодо ж хорошого масажиста, то можу порекомендувати Владислава. Молодий фахівець, медик, кілька курсів із масажу закінчив, багатьох людей на ноги поставив. Він приймає вдома, на вулиці Богдана Хмельницького. Я давно шукала хорошого фахівця (сама курси масажу закінчила), порекомендували його тут на форумі, пішла до нього і дуже задоволена. У мене рука до кінця не піднімалася і болі жахливі були, ніхто зняти не міг, він же проблему з рукою зняв під час першого сеансу і відновив роботу руки на відсотків 95. Усі, кому його рекомендувала, ним задоволені. У знайомого були болі в попереку, поміняв багато фахівців за років 5, ніхто не міг вилікувати. Після курсу масажу і мануальної терапії, у Владислава, забув про біль. Дуже задоволений, що я йому Владислава порадила. За ціною масажу - у нього недорого. Вартість одного сеансу 100 гривень.
Якщо хочете, то залишу Вам його телефони.
|
|
| |
Віоллета | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Дякую, що пояснили. Так, потрібен більше звичайно лікувальний масаж. Дякую за рекомендацію.Цитата Irishka ( ) Якщо хочете, то залишу Вам його телефони. Залиште, будь ласка, номер телефону масажиста. Ціна масажу в нього не велика, рекомендації від Вас теж чудові, тож треба до нього сходити.
|
|
| |
Irishka | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Масажист і мануальний терапевт, звати Владислав. Його телефони: 048 7010704, 063 4877825, 067 7844314, 050 9935792
|
|
| |
Galina | Повідомлення # 5 |
Майор
| Владислав чудовий, напевно найкращий масажист в Одесі. Під час його лікувального масажу ви отримаєте і розслаблення, і оздоровлення. Мені дуже допоміг і багато знайомих ним задоволені. Теж рекомендую до нього звернутися.
|
|
| |
Віоллета | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Дякую за рекомендації! Почитала в інтернеті про Вашого масажиста відгуки, дійсно багато вдячних йому людей. Уже записалася на завтра до Владислава на масаж. Спасибі Іришка і Галина, що відгукнулися!
|
|
| |