Лікар нарколог Одеса
|
|
АльонаОдеська | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лікар нарколог Одеса
Не думала, що доведеться шукати лікарів такого профілю, але не можна зарікатися. У мене племінник поводиться дивно - курить якісь чи то суміші, чи то коноплю, очі червоні, стан буває неадекватний. Підкажіть, чи є в когось контакти хорошого перевіреного лікаря нарколога в Одесі? За рекламою звертатися не хочеться, треба перевірений лікар.
|
|
| |
Руда | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Теж підпишуся на цю тему. Нас ця проблема також не обійшла стороною, але в нашому випадку в чоловіка запійний алкоголізм, 2 рази виводили його вдома з цього стану, але за тиждень знову запивав, плюс лежав у новомодній клініці, без будь-якого позитивного результату, нещодавно знову пішов у запій. Потрібен хороший лікар нарколог.
|
|
| |
ВеселаБабуся | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Є хороший лікар нарколог, приймає в приватній клініці Доктор Благо на Фонтані. Імені точно не знаю, але сусіди зверталися до нього, коли їхній син потрапив у погану компанію і почав вживати спайси. Ледь у в'язницю не потрапив, а після лікування зовсім іншою людиною став. Його в тій клініці вилікували, потім він у якомусь центрі був півроку. Йому допомогли, хоча всі думали, що він пропащий, уже п'ятий рік живе нормально, інститут закінчив, працює, нормальна молода людина.
|
|
| |
Експерт | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Пощастило, а мій брат не дочекався лікування. Так і загинув від наркотиків. Він не хотів лікуватися, та й батьки не вірили, що йому зможуть допомогти.
|
|
| |
KarinaMalina | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| В Одесі, як я знаю, тільки 2-3 клініки нормально лікують, а решта тільки тримають під замком і гроші гребуть із родичів!Цитата ВеселаБабуся ( ) Є хороший лікар нарколог, приймає в приватній клініці Доктор Благо на Фонтані. Імені точно не знаю, але сусіди зверталися до нього, коли їхній син потрапив у погану компанію і почав вживати спайси. Ледь у в'язницю не потрапив, а після лікування зовсім іншою людиною став. Його в тій клініці вилікували, потім він у якомусь центрі був півроку. Йому допомогли, хоча всі думали, що він пропащий, уже п'ятий рік живе нормально, інститут закінчив, працює, нормальна молода людина. А цей лікар, про якого говорили, приймає на Дмитра Донського 2a/7. Клініка називається Доктор Благо плюс, доктор Довгий Юрій Володимирович - особистість відома в Одесі, часто по телевізору виступає. Телефон не знаю, можете пошукати в інтернеті, знайдете.
|
|
| |
ВеселаБабуся | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Так точно Юрій Володимирович, до нього народ приїжджає навіть з інших країн. Він чесний лікар, зайвого не бере, у кишеню не лізе, а лікує якісно. Сусіди були здивовані вартістю лікування, їх лякали, що квартиру доведеться продати. А виявилося, що навіть своїми грошима відкладеними обійшлися і в борг не брали. Я чула, що в багатьох клініках сім'ї обдирають до нитки під різними приводами, але сусідам пощастило.
|
|
| |
Руда | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Дайте, будь ласка, його номер телефону.
|
|
| |
Sergioo | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я теж багато хорошого чув про Юрія Володимировича. Він прекрасний лікар і хороша людина. Завжди входить у становище і допомагає пацієнтам. Що цікаво, у нього консультації безплатні, тобто навіть якщо люди не підуть на лікування, то отримають багато корисної інформації. Ось його телефон 0972422922 Довгий Юрій Володимирович.
|
|
| |
Руда | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Дякую.
|
|
| |
АльонаОдеська | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Спасибі велике! Уже племінник пройшов лікування і вже рік нічого не вживає. Велике спасибі Юрію Володимировичу, замучили ми його своєю сім'єю і хвилюванням, але він впорався і дуже нам допоміг. Племінника поклали саме до нього в клініку на лікування, тому що ціни нижчі, ніж в інших, та й відгуки дуже хороші! Ще раз усім спасибі. Тему можна закривати.
|
|
| |