Лікар нарколог Одеса
|
|
ІннаЯров | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лікар нарколог Одеса
Чоловік став випивати через мірно, сил і нервів уже чесно не вистачає, потрібен хороший лікар нарколог в Одесі, який зможе нам допомогти. За рекламою не хочу йти, залишайте, будь ласка, рекомендації тих, хто реально допомагає.
|
|
| |
Anita77 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Наскільки я знаю, на досвіді знайомих, найчастіше наркологи розводять на гроші, а не дають безпосереднє лікування. Хороших фахівців в Одесі майже немає.
|
|
| |
Оліфер | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Можу Вам порекомендувати звернутися до лікаря нарколога Довгого Юрія Володимировича, головного лікаря наркологічної клініки Доктор Благо Плюс, він колись сильно допоміг із племінником, який потрапив у погану компанію. Зміг витягнути дурного нерозумного нерозсудливого, що вештається по наркопритонах через дурість і бажання легкого життя.
|
|
| |
Moinomer9111 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата ІннаЯров ( ) Чоловік став випивати через мірно, сил і нервів уже чесно не вистачає, потрібен хороший лікар нарколог в Одесі, який зможе нам допомогти. За рекламою не хочу йти, залишайте, будь ласка, рекомендації тих, хто реально допомагає. Сама в такій самій ситуації, шукаю хорошого лікаря нарколога вже 2 тижні.Цитата Anita77 ( ) Наскільки я знаю, на досвіді знайомих, найчастіше наркологи розводять на гроші, а не дають безпосереднє лікування. Хороших фахівців в Одесі майже немає. В одній із клінік озвучили тільки ціну лікування, а за результат, сказали, подивимося.
|
|
| |
Ікорочка | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| У Доктор Благо Плюс допомогли вилікувати від запоїв чоловіка. Тепер не п'є. Там два нарколога хороші і Довгий Юрій Володимирович і Подірка Микола В'ячеславович.
|
|
| |
ІннаЯров | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Підкажіть, будь ласка, де приймають територіально, ціна, який курс лікування і контактний номер телефону.
|
|
| |
yanchik | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Ось телефони (048) 702-34-24, (097) 242-29-22, а територіально перебувають у районі 10 ст. Б. Фонтана
|
|
| |
svetik98 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Рекомендую, чудовий лікар, допомагає багатьом, у моїй родині теж є родич, який лікувався у нього в клініці
|
|
| |
anna17 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Тата лікували у Юрія Володимировича, щоправда, це було дуже давно, дуже сподобався підхід лікаря до лікування. Я вважала, що алкоголізм невиліковний, але лікар довів зворотне - мій тато останні роки життя провів у тверезості...
|
|
| |
valik5 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Я взагалі не п'ю і наркотики тим паче не вживаю, у клініці Доктор Благо Плюс працював із ремонту. Там реально все красиво і зроблено для людей. Бачив їхніх пацієнтів, які надходили в неосудному стані, а виходили нормальними людьми. Якщо раптом комусь потрібна буде допомога цього роду, то я без вагань знаю, яку клініку порекомендувати
|
|
| |
anatoliy | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Вам уже тут багато написали, хто реально допомагає. Якби я запитував, то давно б уже визначився і почав лікування. Навіщо затягувати? Юрій Володимирович чудовий лікар, допомагає, багато грошей не бере, що ще потрібно?
|
|
| |
kiril1 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| В Одесі багато наркологів. Я б не рекомендував звертатися до дуже молодих, тому що в них немає досвіду, і до літніх, тому що вони лікують за старими методиками, які не ефективні. Найкраще йти до лікарів, які працюють успішно щонайменше 10 років, тоді вже і досвід є, і знання, і здатність до навчання новому висока. Один із таких лікарів - Довгий. Знаю його особисто, дуже хороший лікар
|
|
| |