Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Одеський форум » МЕДИЦИНА, ЗДОРОВ'Я ТА КРАСА » Медицина в Одесі » ТОВ "Асс Медікал" Одеса (ТОВ "Асс Медікал" місто Одеса)
ТОВ "Асс Медікал" Одеса
Перехожий Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 8
Репутація: 0
Статус: Offline
ТОВ "Асс Медікал" місто Одеса


Для кожного захворювання існує встановлений Всесвітньою організацією охорони здоров'я так званий "Золотий Стандарт" лікування. Відповідність цьому стандарту визначає основні напрямки сучасної медицини - малоінвазивність (без впровадження в організм або з мінімальним впровадженням). Повною мірою визначенню "Золотого стандарту" при сечокам'яній хворобі відповідає метод дистанційної ударно-хвильової літотрипсії конкрементів нирок і сечоводів.

Ще кілька десятків років тому пацієнти, які страждають на сечокам'яну хворобу, піддавалися оперативним втручанням практично у всіх випадках, коли камінь блокував сечовід.

Зараз у країнах ЄС відкриті оперативні втручання при сечокам'яній хворобі застосовуються лише в 4% випадків. В одеситів і гостей нашого міста є можливість позбутися конкрементів нирок і сечоводів у повній відповідності з європейськими стандартами. При цьому оплата курсу лікування в 10 разів дешевша за аналогічний, наприклад, у Німеччині.
На найсучаснішому обладнанні фірми Дорньє за 2,5 років роботи фахівці нашого центру оздоровили близько 3000 хворих на сечокам'яну хворобу. До нас приїжджають пацієнти з усієї України та Молдови. Ми намагаємося індивідуально підходити до кожного пацієнта і кожного конкременту, а також працюємо в тісній співпраці з усіма клініками Одеського державного університету.
Важливу роль у здоров'ї нації відіграє свідомість кожної окремо взятої людини. Чим раніше Ви звернете увагу і відповідально поставитеся до симптомів, якими Ваш організм сигналізує про проблеми, тим здоровішим, продуктивнішим буде Ваше життя.

Не забувайте про те, що у нас немає нічого дорожчого за здоров'я.

Будьте здорові!

Ухаль Є.М., канд.мед.наук, уролог, гл.лікар МЦ ТОВ "Асс Медікал"
 
yarotskiy2012 Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 11
Репутація: -1
Статус: Offline
Цитата Перехожий ()
ТОВ "Асс Медікал" місто Одеса
Щось не чув про цю організацію ("Асс Медікал" в Одесі)... Прошу залишати всіх Ваші рекомендації та відгуки про цей медичний центр в Одесі.

Також дайте хоча б адресу....
 
vades1 Повідомлення # 3
одеський форум
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 95
Репутація: 0
Статус: Offline
Цитата yarotskiy2012 ()
Щось не чув про цю організацію ("Асс Медікал" в Одесі)... Прошу залишати всіх Ваші рекомендації та відгуки про цей медичний центр в Одесі.Також дайте хоча б адресу....
Адреса медичного центру ТОВ "Асс Медікал" місто Одеса, вулиця Малиновського маршала, будинок 61
(048) 777-81-16 /всі види УЗД/, (048) 785-01-91 /томографія/, (048) 777-01-51 /літотрипсія/
 
Одеський форум » МЕДИЦИНА, ЗДОРОВ'Я ТА КРАСА » Медицина в Одесі » ТОВ "Асс Медікал" Одеса (ТОВ "Асс Медікал" місто Одеса)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: