Лікування геморою
|
|
Exiousle | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| У нас в Одесі за лінією лікування геморою досить добре розрекламована клініка оксфорд медікал. Звертався до них із цією проблемою, і вони пропонують спробувати процедуру інфрачервоної коагуляції. Якщо хтось лікувався за цим методом, хотілося б почути відгуки. Наскільки вона успішна і як швидко проявляється результат?
|
|
| |
ymka | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Exiousle, від знайомого чула, що не дуже. Каже, що тільки розводять на гроші!
Хоча платна медицина має відповідати цінам, як на мене!
|
|
| |
kattt | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| ymka, У нас що платна медицина, що безоплатна, все одно...
|
|
| |
yankoodklinica | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Хлопці в Одесі є клініка доктора Янка. Так ось у них дуже широкий спектр послуг і лікування геморою в тому числі)). Сам не давно проходив обстеження у них). можете звернутися за адресою якщо комусь цікаво) вул. Новосельського, 41. Ну а для найцікавіших у них є свій САЙТ
|
|
| |
vades1 | Повідомлення # 5 |
Майор
| yankoodklinica, Спалилися по рекламі на ніку Нік Ваш, назва Вашої клініки... Не варто так спамити, люди ж розуміють, що це реклама
|
|
| |
yankoodklinica | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата vades1 ( ) yankoodklinica, Спалилися по рекламі на ніку Нік Ваш, назва Вашої клініки... Не варто так спамити, люди ж розуміють, що це реклама Я і не ховався між іншим) це по-перше, а по-друге.... не варто думати, що я працюю або є співробітником цієї клініки.... Хлопці, просто нік назва цієї клініки. І так я її про рекламував, але мені ніхто грошей не заплатив за це.... це суто моя думка була... і я раджу всім хоч зайти подивитися на цю клініку, ви самі все побачите і зрозумієте)
|
|
| |
Kashpo | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Так скрізь платна медицина, вже такого немає як - БЕЗКОШТОВНО! все залежить від лікаря, щоб правильно лікування призначав. Чоловік мій довго мучився з гемороєм, лікувався і нічого не допомагало. І кільця всякі ставив однаково - толку ніякого Все такі - операція - і відновлювальний процес. Після операції призначив лікар із приватної клініки свічки Далмаксин. Ось читала, що на одній із лікарських конференцій гінекологів професор розповідала про супозиторії з тіотриазоліном Далмаксин, які можна ректально призначати з першого дня після операції. Чоловік мій теж їх ставив і процес загоєння, правда, був швидким. Так що лікар поставив чоловіка на ноги, тепер головне стежити за харчуванням.
|
|
| |
Lily123 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Моєму чоловікові теж робили лазерну коагуляцію геморою. Я тоді трохи хвилювалася за нього, але ми йшли до перевіреного лікаря і знали, що боятися нічого. Зверталися до лікаря Міщенка Михайла Володимировича, він наш добрий знайомий і прекрасний лікар. Що нам дуже імпонувало з першого дня знайомства, що лікар не нав'язував зайвих процедур, а по мінімуму тільки те, що необхідно. Тому сміливо рекомендую!
|
|
| |
Yactor | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Є центри дешевші, а лікарі не гірші! Я обстежувалася в клініці Меділенд у Міщенка Михайла Володимировича і оперувалася у нього. Абсолютний професіоналізм і розуміння своєї справи! Клініка дуже хороша - чиста, світла, затишна, персонал дуже ввічливий і турботливий, професіоналізм лікаря на висоті та ціни абсолютно адекватні!
|
|
| |
Malboro | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Лікувалася у Бахтізіна Максима Андрійовича, дуже хороший лікар, тактовний, уважний, ввічливий. Звернулися до нього з питання анальної тріщини. Лікар підібрав ефективний і найменш травматичний метод лікування за допомогою лазера. Переживали дуже, а після лікування зрозуміли що даремно так хвилювалися)
|
|
| |