Цитата Marietta (

)
Я ходжу здавати аналізи в Інвітро, там постійно проходять якісь акції, зараз там знижки на аналізи з діагностики цукрового діабету. І результат приходить швидко на пошту.
Мені не подобаються їхні аналізи з репродуктивної панелі, та й відгуки не дуже. А цукор мені не потрібен же ж. Я ж уже уточнювала.Цитата jannaDark (

)
Я в Сінево була кілька разів. Щодо репродуктивної панелі сказати нічого не можу, але можу поділитися загальним враженням. Роблять там усе жваво, не тягнуть гуму. Я ж ось востаннє ходила здавати кров із вени на аналіз, хотіла переконається в точності результату. Переробляла кілька разів, порівнювала буквально за одним показником - гемоглобіном. Це просто простіше простого, як мені здалося. Так нічого, показники практично нічим не відрізнялися. І в першому, і в другому випадку в мене спостерігався високий рівень гліколізованого гемоглобіну, що свідчило про те, що в мене дефіцит заліза. Із залізом не страшно, лікар призначив необхідні уколи, все гаразд було. Тож, гадаю, за репродуктивною панеллю результати теж будуть точними, тим паче, якщо ви вагітні, нестачу заліза будете відчувати, найімовірніше. Результати аналізів у Сінево думаю не підведуть.
Так, мені лікар говорив, що під час вагітності дефіцит заліза у багатьох. Такий аналіз мені знадобиться в Сінево з часом я думаю)