Синєво - хотілося б дізнатися, як лабораторія. Підкажіть!
|
|
dolores_prey | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хочу здати низку аналізів, але не можу визначитися з лабораторією. У звичайну поліклініку я більше не хочу йти більше, а в приватній ще не була. Шукала довго в інтернеті і з багатьох варіантів найбільше сподобалася Сінево, хотілося б дізнатися думки щодо цієї лабораторії. Заходила до них на сайт, начебто те, що мені потрібно, у них є, відгуки начебто непогані про неї. Але поки що мені цього мало для того, щоб визначиться остаточно. Хотілося б дізнатися, як відбувається все, який персонал, чи є переваги перед іншими лабораторіями і якщо так, то які. А то лабораторій багато, а я одна. Буду вдячна за пораду.
|
|
| |
jannaDark | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я в Сінево була кілька разів. Щодо репродуктивної панелі сказати нічого не можу, але можу поділитися загальним враженням. Роблять там усе жваво, не тягнуть гуму. Я ж ось востаннє ходила здавати кров із вени на аналіз, хотіла переконається в точності результату. Переробляла кілька разів, порівнювала буквально за одним показником - гемоглобіном. Це просто простіше простого, як мені здалося. Так нічого, показники практично нічим не відрізнялися. І в першому, і в другому випадку в мене спостерігався високий рівень гліколізованого гемоглобіну, що свідчило про те, що в мене дефіцит заліза. Із залізом не страшно, лікар призначив необхідні уколи, все гаразд було. Тож, гадаю, за репродуктивною панеллю результати теж будуть точними, тим паче, якщо ви вагітні, нестачу заліза будете відчувати, найімовірніше. Результати аналізів у Сінево думаю не підведуть.
|
|
| |
Marietta | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я ходжу здавати аналізи в Інвітро, там постійно проходять якісь акції, зараз там знижки на аналізи з діагностики цукрового діабету. І результат приходить швидко на пошту.
|
|
| |
dolores_prey | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Marietta ( ) Я ходжу здавати аналізи в Інвітро, там постійно проходять якісь акції, зараз там знижки на аналізи з діагностики цукрового діабету. І результат приходить швидко на пошту. Мені не подобаються їхні аналізи з репродуктивної панелі, та й відгуки не дуже. А цукор мені не потрібен же ж. Я ж уже уточнювала.Цитата jannaDark ( ) Я в Сінево була кілька разів. Щодо репродуктивної панелі сказати нічого не можу, але можу поділитися загальним враженням. Роблять там усе жваво, не тягнуть гуму. Я ж ось востаннє ходила здавати кров із вени на аналіз, хотіла переконається в точності результату. Переробляла кілька разів, порівнювала буквально за одним показником - гемоглобіном. Це просто простіше простого, як мені здалося. Так нічого, показники практично нічим не відрізнялися. І в першому, і в другому випадку в мене спостерігався високий рівень гліколізованого гемоглобіну, що свідчило про те, що в мене дефіцит заліза. Із залізом не страшно, лікар призначив необхідні уколи, все гаразд було. Тож, гадаю, за репродуктивною панеллю результати теж будуть точними, тим паче, якщо ви вагітні, нестачу заліза будете відчувати, найімовірніше. Результати аналізів у Сінево думаю не підведуть. Так, мені лікар говорив, що під час вагітності дефіцит заліза у багатьох. Такий аналіз мені знадобиться в Сінево з часом я думаю)
|
|
| |
Чудова | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| я була в Сінево на Добровольського, мені все сподобалося, і аналізи цілком адекватні, і отримати їх можна на електронку, і медсестри дуже ввічливі
|
|
| |
Варвара | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| я теж здавала всі аналізи в сінево, і під час вагітності, і після неї, була в різних відділеннях цієї лабораторії і хочу сказати, що скрізь у них фахівці класні і рівень обслуговування на висоті!
|
|
| |
Juletta | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Хтось був днями в "Інвітро"? там акція щодо холестерину. можна здати холестерин майже безкоштовно 25 грн. я думала, що це жарт, а виявилося, що правда. ось подобається мені "Інвітро" - завжди щось вигадають вигідне для народу. та й обслуговування на чудовій позначці. респект!
|
|
| |
Lisa5 | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Класна лабораторія, сні подобається
|
|
| |
Vasia | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я теж ходив у Сінево, і дуже задоволений
|
|
| |
Lola_Maya | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Призначена нам була проба Шуварського з чоловіком. У мене було дуже багато проблем у жіночій частині, не могла завагітніти, але лікар сказав, що тому може бути виною не тільки моє здоров'я. У Сінево направили. Там мені сподобався розуміючий персонал. Усі забори проводили акуратно, дискомфорту я не відчувала, коли брався мазок. Приємні й акуратні люди працюють у лабораторії.
|
|
| |
Raindefender | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Нормальна лабораторія. Чисто скрізь, охайно. Приємно перебувати. Перше, що кинулося в очі. А ось з приводу самого медобслуговування то воно мене теж влаштувало. Не було ніякого дискомфорту потім, руки не боліли після здачі аналізів, що найголовніше.
|
|
| |
Лілія12 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Я задоволена "Сінево" і мені подобається. Додано (16.09.2016, 00:43) --------------------------------------------- Я задоволена "Сінево" і мені подобається.
|
|
| |
olesya455 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Я в Сінево ні ногою після того, як вони загубили мої результати аналізів на гепатити. Потім, звісно, ще раз здала, в Oxford Medical, але осад залишився. Тож рекомендувати цю лабораторію в жодному разі не можу. Здавала за адресою Катерининська, 63.
|
|
| |
DimonBMX | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Цитата olesya455 ( ) Я в Сінево ні ногою після того, як вони загубили мої результати аналізів на гепатити. Потім, звісно, ще раз здала, в Oxford Medical, але осад залишився. Тож рекомендувати цю лабораторію в жодному разі не можу. Здавала за адресою Катерининська, 63. Схоже на рекламу. Сінево - хороша лабораторія, здаємося там усією сім'єю. Поки що жодних проблем не було (як, наприклад, у смартлабі, де нам накручували додаткові аналізи у змові з лікарем).
|
|
| |
Kijora | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| 2 рази здавали аналізи в "Сінево" - все сподобалося, ввічливий персонал, все чисто-стерильно. Ще й аскорбінку бонусом дають)
|
|
| |