Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Проблеми з гінекології!?
romero Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Добрий день! Моя дружина довго хворіла з гінекології. Не з чуток знаю, як складно знайти хорошого лікаря. Два місяці їй не могли поставити діагноз, поки ми не звернулися в oxford-medical, де оперативно діагностували і призначили лікування, під час якого зникли болі, а також реанімувався загальний стан. Зараз моя дружина абсолютно здорова. Раджу!

zoloto889 Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Дружина так само обстежувалася Оксфорд Медікал, якість обслуговування та діагностики на висоті

Kraub Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
У мене в підписі хороший інтернет-магазин, у якому можна купити препарати для лікування репродуктивних функцій.

elena099mart Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Безліч найсучасніших і найефективніших методів діагностики та лікування раку за кордоном дадуть змогу підібрати найкращий, отримавши гарантію одужання. 

Звернутися з питаннями, що вас цікавлять, щодо лікування раку за кордоном за номерами: Україна +380673251317 
Росія +7(499)322-70-13 
Ми будемо раді вам допомогти і зробити все можливе для вашого здоров'я.

Nila-O Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
лікувалася у Белан - не поганий лікар

tsurkov Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Ми нещодавно їздили в гості в столицю і дружині стало недобре - думали апендицит. Звернулися в клініку omega-kiev і там нам дуже допомогли, виявилося, що у дружини проблеми жіночі, і хороший гінеколог цього центру підказав, як зняти біль і дискомфорт.

AlinaGably Повідомлення # 7
одеський форум
Сержант
Цікаво

AlinaGablyGoopperee Повідомлення # 8
одеський форум
Сержант
Цікаво

ksyha8253 Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Чоловіче і жіноче безпліддя - проблема, актуальна не тільки в Україні, а й у всьому світі. За статистикою, кожна п'ята подружня пара стикається з неможливістю зачаття дитини. Тому більше 50-ти мільйонів пар репродуктивного віку потребують застосування методів допоміжних репродуктивних технологій. Україна щороку бореться з великою кількістю безплідних пар. На жаль, ця кількість з кожним роком зростає, у т.ч. частота діагностики безпліддя у жінок.

Якщо протягом 12-ти місяців регулярного статевого життя без контрацепції вагітність не настає, радимо вам звернутися до фахівця та розпочати обстеження. Пацієнткам, старшим за 35 років, слід звернутися за консультацією до фахівця вже через 6 місяців безуспішних спроб завагітніти. Що раніше лікар-репродуктолог визначить причину нездатності зачаття, то вищими будуть шанси отримати довгоочікувану вагітність і народити здорову дитину.
Всесвітня організація охорони здоров'я виділила 22 причини жіночого і 18 причин чоловічого безпліддя. До безпліддя у жінок можуть призвести порушення овуляції, відсутність або непрохідність маткових труб, доброякісні пухлини матки, запальні захворювання жіночої статевої сфери після інфекцій чи некоректно проведених абортів, різноманітні метаболічні порушення (ожиріння, цукровий діабет, дисфункція щитоподібної залози та ін.), а також вік.
У репродуктивній медицині поділяють безпліддя чоловіче та жіноче

У сучасному світі дуже часто лікарі діагностують поєднання обох форм безпліддя. Але все ж безпліддя у жінок трапляється частіше, ніж у чоловіків. Міжнародна клініка репродуктивної медицини Genesis Dnepr ("Генезис Дніпро", Україна) спеціалізується на таких напрямках як: лікування безпліддя (складних форм жіночого і чоловічого, ЕКЗ, ІМСІ, ІКСІ, ПГД), супровід вагітності, амніоцентез, пологи, кесарів розтин, комплексне обстеження чоловіка і жінки, комплексне очищення організму (УФОК, озонотерапія, плазмаферез), ендоскопічна хірургія в гінекології, гінекологія загальна та оперативна, андрологія (відновлення репродуктивної функції чоловіка), проктологія, гастроскопія, колоноскопія.

Gagaham Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Я оперувалася в клініці Меділенд, був поліп у матці, призначили гістероскопію. Мені було дико страшно, оскільки операція взагалі перша в житті, але гінеколог Какацій Вікторія Юріївна заспокоїла мене і довела, що боятися не варто. Жодного разу не пошкодувала, що звернулася саме в цю клініку, все на висоті, і технології, і обслуговуючий персонал приємно здивував!

MARGOrita Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Цитата Gagaham ()
Я оперувалася в клініці Меділенд, був поліп у матці, призначили гістероскопію. Мені було дико страшно, оскільки операція взагалі перша в житті, але гінеколог Какацій Вікторія Юріївна заспокоїла мене і довела, що боятися не варто. Жодного разу не пошкодувала, що звернулася саме в цю клініку, все на висоті, і технології, і обслуговуючий персонал приємно здивував!
2 повідомлення і двічі реклама Меділенду. Какацій Вікторія Юріївна, лікувати треба, а не рекламу про себе писати в інтернеті smile

San434 Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
У багатьох існує проблема відвідувати гінеколога через відсутність часу через основну роботу. Я працюю в основний час, проблема
відпроситися на роботі й відвідати мого гінеколога в поліклініці. Роботу не
хотілося втрачати і зважилася відвідати клініку Люменіс на Шулявці. Пройшла повний
курс лікування і одужання, і не втратила роботу. Усім рекомендую.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: