Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Де продаються насадки для апарата Дарсонваль в Одесі?
Metrikov Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Де продаються насадки для апарата Дарсонваль в Одесі? Хочу придбати собі додому кілька різних видів. Почали з дружиною практикувати лікування в домашніх умовах цим диво-апаратом.

Gavanna Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
А що цей апарат реально приносить якісь позитивні результати? Як на мене, то здоров'ям мають займатися кваліфіковані лікарі, а не самостійно лікуватися в домашніх умовах...

goscha33 Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Напевно в якихось магазинах медичної техніки, де й продаються ці апарати? Адже Ви десь його придбали - ось там і запитайте про насадки до нього.

mironkov_grisha Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Цитата Metrikov ()
Де продаються насадки для апарата Дарсонваль в Одесі? Хочу придбати собі додому кілька різних видів. Почали з дружиною практикувати лікування в домашніх умовах цим диво-апаратом.
Ну так за допомогою цього апарату Дарсонваля проводиться вплив на шкіру високочастотними змінними струмами, які мають високу напругу, частоту коливань і малу силу. Ці імпульси струму впливають на шкіру через скляний електрод, заповнений інертним газом. Таким чином ці легкі мікророзряди чинять стимулюючу дію на кровообіг, активізують обмінні процеси.

Якщо Вам потрібні різні види насадок до апарата Дарсонваля, тоді раджу подивитися в них rozеtkа і замовити собі в Одесу. Таким чином Ви заощадите свій особистий час і грошові кошти. Як не крути, зручніше ж сидячи на дивані вибирати собі потрібні товари, ніж бігати по магазинах у пошуку необхідного.

ІринКа765 Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Ви вже пробували робити процедури дарсонваля вдома? Як вам ефект? Я спочатку теж хотіла використовувати його в домашніх умовах, але потім прочитала, що є особливості та протипоказання, які також слід враховувати. Тому вирішила знайти собі клініку, в якій курс дарсонваля мені зробить лікар.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: