Спорт і заробіток
|
|
Інга91 | Повідомлення # 1 |
 Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Як поєднати і чи можливо таке, якщо ти не професійний спортсмен?
|
|
| |
Мандрівний | Повідомлення # 2 |
 Рядовий
| Спорт може бути не тільки фізичним, а й інтелектуальним. Я, наприклад, захопився спортивними прогнозами, спочатку робив їх заради інтересу, а потім спробував так заробляти. потім спробував так заробляти - вийшло. Заробітки різні бувають, але за підсумком місяця - завжди в плюсі. Ставлю з БК Фонбет fonbet.com , надійна контора і виплати своєчасні. Не лякайтеся не розібратися, якщо ви новачок, у них дуже розумний сайт зі зручною навігацією.
|
|
| |
Роберт | Повідомлення # 3 |
 Рядовий
| Дякую за пораду
|
|
| |
Медиче | Повідомлення # 4 |
 Рядовий
| буду мати на увазі
|
|
| |
Ленна | Повідомлення # 5 |
 Рядовий
| А що робити якщо сайт постійно блокують? Теж граю з Фонбет
|
|
| |
Валент | Повідомлення # 6 |
 Рядовий
| Я на foninfo.net завантажував плагіни для браузера, тепер можу спокійно працювати з Фонбетом. Там, до речі, багато й інших корисних застосунків, наприклад, для планшетних пристроїв і мобільного телефону є - можна заходити саме з планшета і смартфона, що особисто для мене зручніше, ніж з ноута або комп'ютера.
|
|
| |
Тора | Повідомлення # 7 |
 Рядовий
| спасибі за пораду
|
|
| |
LollySun | Повідомлення # 8 |
 Майор
| Ось нормальний букмекер зі швидкою ідентифікацією, практично миттєвим виведенням і хорошим зворотним зв'язком. Лінія працює добре, тільки варіантів хотілося б трохи більше.
|
|
| |
bolshaya | Повідомлення # 9 |
 Рядовий
| Інтернет-ресурс, що спеціалізується на онлайн трансляціях спортивних подій пропонує захопливу роботу, яка не потребує великих витрат часу. Робота спортивного скаута принесе задоволення і додатковий заробіток усім тим, хто любить спорт і має можливість, а головне - бажання, відвідувати спортивні матчі. Обов'язки: відвідування домашніх матчів, а також збір і передача статистичних даних за допомогою мобільного додатку. Вимоги: знання правил і базова англійська мова. Чесність, порядність, відповідальність, пунктуальність. Умови оплати: оплата залежно від залежності від кількості проведених скаутом матчів. Оплата здійснюється через електронні платіжні системи.
|
|
| |
valera007 | Повідомлення # 10 |
 Рядовий
| підкажіть де ви робите прогнози?
|
|
| |
Vexo | Повідомлення # 11 |
 Рядовий
| Якщо ви не є професійним спортсменом, але дуже любите спорт і непогано на ньому розумієтеся, то є дійсно непогана можливість поєднати заробіток і спорт. Наприклад, один із таких варіантів - спортивні ставки. Але, у випадку, якщо ви дійсно розбираєтеся хоча б у якомусь виді спорту.
|
|
| |
romero | Повідомлення # 12 |
 Сержант
| Я в спортивні лотереї часто граю. Є навіть чіткий по розтрачуванню мільйона))). Граю давно, але джек-поту ніяк не можу зірвати.)))) вигравав 200 баксів, але не більше. Згодом, думаю, пощастить більше і джек-пот все таки буде моїм, оскільки граю в різні лотереї, навіть іноземні. Багато цікавих лотерей знаходжу в новинах тут це не великі витрати, але є реальний шанс виграти серйозну суму.
|
|
| |
Жуков | Повідомлення # 13 |
 Рядовий
| Зранку займайтеся.
|
|
| |
PoorGoat109 | Повідомлення # 14 |