Хочу відправити вчитися сина за кордон: порадьте куди?
|
|
Порох | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хочу відправити вчитися сина за кордон: порадьте куди? Де буде найдешевше і реальніше вступити?
|
|
| |
Senesy | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Знаю, що багато хто в Польщу дітей відправляє. Там і з мовою легше, на нашу трохи схожа.
|
|
| |
Порох | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Цитата Senesy ( ) Знаю, що багато хто в Польщу дітей відправляє. Там і з мовою легше, на нашу трохи схожа. Тому й хочу саме Польщу, бо там із мовою дитині буде легше.
|
|
| |
Тимохіна | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Цитата Порох ( ) Хочу відправити вчитися сина за кордон: порадьте куди? Де буде найдешевше і реальніше вступити? За нинішньої ситуації в системі освіти це дуже правильне рішення. А якщо ще врахувати, що 70% випускників після отримання диплома виявляються безробітними, то тут взагалі нема про що думати. Варіантів маса - Польща, Канада, Німеччина, Швейцарія, Велика Британія. У мене син у Швейцарії вже на третьому курсі, відправила за цією програмою https://world-study.ua/education/switzerland/ . Вибрали Швейцарію, бо там у нас родичі, і він у них живе. А так відправили б його в Польщу, там найдешевше вчитися.
|
|
| |
Іванов_ | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Хочу сина відправити вчитися за кордон, але, боюся, грошей на це не вистачить. Сподіваюся, він буде вчитися добре...
|
|
| |
Gennadi | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Дороге навчання за кордоном - це стереотип. Адже вартість навчання залежить тільки від того, яка у ВНЗ назва, і яка історія. Ми торік звернулися до The academic advisor, вони нам підшукали навчання для доньки за нашими можливостями. Прочитайте детальніше про них, і ви переконаєтеся, що недорога освіта за кордоном - це реально.
|
|
| |
Ternowski | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| У країнах Європейського союзу вища освіта в державних університетах для громадян України повністю БЕЗКОШТОВНА:
оформляєте дитині 18-річного віку і старше за один тиждень статус біженця, дитина безоплатно навчається на вищих мовних курсах, а за 1 рік без іспитів вступає до старовинного престижного університету і безоплатно навчається, одержуючи від держави, що прийняла, житло і мінімальний прожитковий мінімум.
не треба плутати Євросоюз з Англією і зі США
|
|
| |