Дитячий садок Хеппі Тайм відгуки
|
|
Валія | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Дитячий садок Хеппі Тайм відгуки
Подруга рекомендує віддати мою донечку до дитячого садка Хеппі Тайм, каже, що він дуже відрізняється від державних. Варто йти в Хеппі Тайм чи все-таки в державний?
|
|
| |
Альберт | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Валія ( ) Подруга рекомендує віддати мою донечку до дитячого садка Хеппі Тайм, каже, що він дуже відрізняється від державних. Варто йти в Хеппі Тайм чи все-таки в державний? Я вважаю вам потрібно йти в Хеппі Тайм, там дуже кваліфіковані викладачі і ваша дитина отримає різнобічний розвиток. У державному садочку такого дати не можуть, там випускаються діти які не можуть порахувати до десяти.
|
|
| |
Ялина | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Ходимо в чарівний садок Хеппі Тайм кілька місяців. Наша родина задоволена. За час перебування в цьому дитячому садку дитина різко стартувала в розвитку: з'явилося багато нових слів, з'явилися навички малювання, ліплення, багатьох нових ігор, самообслуговування, допомоги батькам, спілкування і дружби з дітьми. Щоранку із задоволенням збирається на заняття, бере активну участь в іграх і заходах.
|
|
| |
Іда | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Ялина ( ) Ходимо в чарівний садок Хеппі Тайм кілька місяців. Наша родина задоволена. За час перебування в цьому дитячому садку дитина різко стартувала в розвитку: з'явилося багато нових слів, з'явилися навички малювання, ліплення, багатьох нових ігор, самообслуговування, допомоги батькам, спілкування і дружби з дітьми. Щоранку із задоволенням збирається на заняття, бере активну участь в іграх і заходах. Дитячий садок Хеппі Тайм - приголомшливе місце для дітей, давно ходимо в цей садок ,плануємо вчитися в школі .За кілька років я наочно переконалася в компетенції і турботі педагогів.Безумовна допомога у вихованні та розвитку діток !!!
|
|
| |
Мелісса | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Моя дитина ходить у цей садок уже третій рік. І їй дуже подобається. Вона із задоволенням біжить на заняття, з великим інтересом і захопленістю працює з матеріалами. Вона із захопленням розповідає, як провела день і показує результати своєї праці. Окремо хочу відзначити роботу педагогів із дітьми. І справа навіть не тільки в нових навичках і знаннях, якими мене дитина приємно дивує. Мені подобається, як дорослі допомагають дітям вибудовувати правильні стосунки. Я не раз бачила, як діти потрапляли в садок і що спочатку влаштовували, і як за деякий час вони спокійно займалися, вчилися співпрацювати, дружити і поважати одне одного. І ці навички, по-моєму, безцінні.
|
|
| |
Амелія | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Цитата Мелісса ( ) Моя дитина ходить у цей садок уже третій рік. І їй дуже подобається. Вона із задоволенням біжить на заняття, з великим інтересом і захопленістю працює з матеріалами. Вона із захопленням розповідає, як провела день і показує результати своєї праці. Окремо хочу відзначити роботу педагогів із дітьми. І справа навіть не тільки в нових навичках і знаннях, якими мене дитина приємно дивує. Мені подобається, як дорослі допомагають дітям вибудовувати правильні стосунки. Я не раз бачила, як діти потрапляли в садок і що спочатку влаштовували, і як за деякий час вони спокійно займалися, вчилися співпрацювати, дружити і поважати одне одного. І ці навички, по-моєму, безцінні. МИ ВІДВІДУЄМО САДОК ПІВТОРА РОКУ І НАМ ДУЖЕ ПОДОБАЄТЬСЯ!!! Цікаві заняття, проекти, творчість-все тут професійно і душевно! Дитина навіть у вихідні дні проситься в садок, a це багато про що говорить!
|
|
| |
Агапія | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Цитата Амелія ( ) МИ ВІДВІДУЄМО САДОК ПІВТОРА РОКУ І НАМ ДУЖЕ ПОДОБАЄТЬСЯ!!! Цікаві заняття, проекти, творчість-все тут професійно і душевно! Дитина навіть у вихідні дні проситься в садок, a це багато про що говорить! З першого дня відвідування садка стало зрозуміло, що дитині тут буде добре. Умови комфортні, все продумано до дрібниць. Тішить те, що дітки не тільки граються, а й навчаються! Рекомендую!
|
|
| |
Нана | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Можете зберігся номер телефону цього садка?
|
|
| |
Іда | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Нана ( ) Можете зберігся номер телефону цього садка? Так, 048 772 57 88, 093 668 85 88, 097 668 85 88.
|
|
| |
Вася | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Підкажіть, чи є додаткові секції і які?
|
|
| |
Мелісса | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Вася ( ) Підкажіть, чи є додаткові секції і які? Естрадна школа, школа танців, школа вокалу, карате, шахи, живопис і малювання, школа акторської майстерності.
|
|
| |
Еда | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Чудовий дитячий садок! Відмінний персонал, який дійсно любить дітей, і справу якою вони займаються! Постійно щось придумують, щоб зацікавити діток!
|
|
| |