Хеппі Тайм Одеса відгуки
|
|
Данна | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хеппі Тайм Одеса відгуки
Планую наступного року віддати свою дитину в дитячий садок, наразі зупинилася на садку Хеппі Тайм. Цікавить ваша думка про нього?
|
|
| |
Анжела40 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Данна ( ) Хеппі Тайм Одеса відгукиПланую наступного року віддати свою дитину в дитячий садок, наразі зупинилася на садку Хеппі Тайм. Цікавить ваша думка про нього? Дитина йде з радістю, каже, що смачно годують. Мені подобається, як вихователі спілкуються з дітьми. Батькам вечорами розповідають, як пройшов день їхньої дитини. Ніколи не підвищують тон, дуже професійно поводяться.
|
|
| |
Ада | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Цитата Анжела40 ( ) Дитина йде з радістю, каже, що смачно годують. Мені подобається, як вихователі спілкуються з дітьми. Батькам вечорами розповідають, як пройшов день їхньої дитини. Ніколи не підвищують тон, дуже професійно поводяться. Різноманітне меню. Синок вибагливий у їжі, а тут їсть усе за обидві щоки. П'ять разів на день годують. Індивідуальний підхід до кожної дитини з боку педагогів. Рекомендую!
|
|
| |
Зефір | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Цитата Ада ( ) Різноманітне меню. Синок вибагливий у їжі, а тут їсть усе за обидві щоки. П'ять разів на день годують. Індивідуальний підхід до кожної дитини з боку педагогів. Рекомендую! У Хеппі Тайм ми перейшли з державного садка і дуже задоволені. Тепер дитина ходить із задоволенням і не хоче йти з садка. Як батьки ми дуже задоволені вихователями, харчуванням і заняттями. Тут дійсно є різнобічний розвиток дитини, занять дуже багато.
|
|
| |
Іветта | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Цитата Зефір ( ) У Хеппі Тайм ми перейшли з державного садка і дуже задоволені. Тепер дитина ходить із задоволенням і не хоче йти з садка. Як батьки ми дуже задоволені вихователями, харчуванням і заняттями. Тут дійсно є різнобічний розвиток дитини, занять дуже багато. Хеппі Тайм - чудовий дитячий садок, вожу свою доньку з трьох років сюди, ось уже понад рік. Все в садочку подобається, вихователі просто чудові, турботливі, добре стежать за дітьми. Групи в садку невеликі, тому дітям приділяється достатня кількість часу. Рекомендую!
|
|
| |
Оліса | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Цитата Іветта ( ) Хеппі Тайм - чудовий дитячий садок, вожу свою доньку з трьох років сюди, ось уже понад рік. Все в садочку подобається, вихователі просто чудові, турботливі, добре стежать за дітьми. Групи в садку невеликі, тому дітям приділяється достатня кількість часу. Рекомендую! Моя донечка задоволена дитячим садком, із задоволенням сюди ходить. Згуртований, дружний колектив, освіту дають хорошу, з дітьми багато займаються, вчать дисципліни і відповідальності. Я помітила, що донька стала менше пустувати і істерити, якщо я щось їй не дозволяю. Харчування хороше, кухня домашня, ніяких напівфабрикатів дітям не дають. У дитячих кімнатах завжди чисто, безпечно, яскраво і красиво, багато іграшок, великий простір. Дитячий садок Хеппі Тайм - це, напевно, найкращий дитячий садок для моєї дитини.
|
|
| |
Жозефіна | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Цитата Оліса ( ) Моя донечка задоволена дитячим садком, із задоволенням сюди ходить. Згуртований, дружний колектив, освіту дають хорошу, з дітьми багато займаються, вчать дисципліни і відповідальності. Я помітила, що донька стала менше пустувати і істерити, якщо я щось їй не дозволяю. Харчування хороше, кухня домашня, ніяких напівфабрикатів дітям не дають. У дитячих кімнатах завжди чисто, безпечно, яскраво і красиво, багато іграшок, великий простір. Дитячий садок Хеппі Тайм - це, напевно, найкращий дитячий садок для моєї дитини. Вчимося в найстаршій групі, шкодую, що не привела раніше в Хеппі Тайм. Жоден репетитор або няня не замінить спілкування з дітьми і увагу до дитини протягом дня. У Хеппі Тайм чудовий педагогічний колектив, вони люблять дітей!
|
|
| |
Ілена | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Підкажіть, де цей садок розташований?
|
|
| |
Оліса | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Цитата Ілена ( ) Підкажіть, де цей садок розташований? У них в Одесі 4 філії: на Французькому бульварі 85/5, на Манежному провулку 3, на вул. Варненській 4б і на вул. Костанді 201Б.
|
|
| |
Dora21 | Повідомлення # 10 |
Полковник
| Цитата Оліса ( ) У них в Одесі 4 філії: на Французькому бульварі 85/5, на Манежному провулку 3, на вул. Варненській 4б і на вул. Костанді 201Б. Як можна з ними зв'язатися?
|
|
| |
Анжела40 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Dora21 ( ) Як можна з ними зв'язатися? Тримайте: 048 772 57 88, 093 668 85 88, 097 668 85 88.
|
|
| |
Авая | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Це справді чудовий та унікальний дитячий садок, у якому дають гідну освіту, виховання та допомагають дітям пізнавати світ.
|
|
| |