Найкращі дитячі садки Одеси
|
|
Марьяна | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращі дитячі садки Одеси
Шановні батьки! Поділіться вашим досвідом відвідування дитячих садків. Який садок ви можете рекомендувати, як найкращий?
|
|
| |
Ростислава | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Цитата Марьяна ( ) Найкращі дитячі садки ОдесиШановні батьки! Поділіться вашим досвідом відвідування дитячих садків. Який садок ви можете рекомендувати, як найкращий? Я б рекомендувала Хеппі Тайм. Ходимо туди з минулого року. Порадили знайомі. У Хеппі Тайм за дітьми стежать, багато займаються, проводяться чудові розваги. Велика простора група, кабінети для занять. Навколо відчувається любов і турбота. Дитина щаслива, а значить і ми спокійні!
|
|
| |
Collapse | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Цитата Ростислава ( ) Я б рекомендувала Хеппі Тайм. Ходимо туди з минулого року. Порадили знайомі. У Хеппі Тайм за дітьми стежать, багато займаються, проводяться чудові розваги. Велика простора група, кабінети для занять. Навколо відчувається любов і турбота. Дитина щаслива, а значить і ми спокійні! З вересня відвідуємо чудовий дитячий садок Happy Time! Дуже довго і копітко обирала дитячий садок для своєї принцеси. І зараз я впевнена, це найкраще, що ми знайшли! Чудове керівництво, привітні та уважні педагоги, відмінне харчування, дуже багато цікавих розвиваючих занять, просто шикарні ранки. Моя дитина біжить до садочка, дуже їй подобається, а я бачу як донька розвивається і щодня вчиться чомусь новому!
|
|
| |
Breezz | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Цитата Collapse ( ) З вересня відвідуємо чудовий дитячий садок Happy Time! Дуже довго і копітко обирала дитячий садок для своєї принцеси. І зараз я впевнена, це найкраще, що ми знайшли! Чудове керівництво, привітні та уважні педагоги, відмінне харчування, дуже багато цікавих розвиваючих занять, просто шикарні ранки. Моя дитина біжить до садочка, дуже їй подобається, а я бачу як донька розвивається і щодня вчиться чомусь новому! Ходимо в Хеппі Тайм другий рік. Нам дуже подобається. Насамперед вихователі - справжні фанати своєї справи! Хочу відзначити хороші побутові умови, гарне харчування, як годиться в дитячому садку, свій майданчик. Занять багато, всі цікаві. Додатково можна відвідувати психолога, логопеда, англійську мову, танці, вокальну студію. Ми пробували ходити на все, зрештою вибрали англійську та шахи.
|
|
| |
Kiwi3 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Цитата Breezz ( ) Ходимо в Хеппі Тайм другий рік. Нам дуже подобається. Насамперед вихователі - справжні фанати своєї справи! Хочу відзначити хороші побутові умови, гарне харчування, як годиться в дитячому садку, свій майданчик. Занять багато, всі цікаві. Додатково можна відвідувати психолога, логопеда, англійську мову, танці, вокальну студію. Ми пробували ходити на все, зрештою вибрали англійську та шахи. Happy Time - перший садок, у якому я не боюся залишити свою дитину. Дуже приємні, чуйні та уважні вихователі. Приміщення не великі, але й у групі всього 10 дітей. Місця вистачає, іграшок багато. Щодня проводяться заняття. Дитина ходить із задоволенням.
|
|
| |
Filinn | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Цитата Kiwi3 ( ) Happy Time - перший садок, у якому я не боюся залишити свою дитину. Дуже приємні, чуйні та уважні вихователі. Приміщення не великі, але й у групі всього 10 дітей. Місця вистачає, іграшок багато. Щодня проводяться заняття. Дитина ходить із задоволенням. Ми в садочку вже не перший рік - ходить друга дитина. І з нею ми одразу пішли в Хеппі Тайм, нічого іншого не шукали. Тут дітей люблять, дошкільна підготовка чудова, дозвілля і свята чудові!
|
|
| |
Venik | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Filinn ( ) Ми в садочку вже не перший рік - ходить друга дитина. І з нею ми одразу пішли в Хеппі Тайм, нічого іншого не шукали. Тут дітей люблять, дошкільна підготовка чудова, дозвілля і свята чудові! Ходимо в Хеппі Тайм третій рік. Раніше ходили в Гармонію 21 століття, є з чим порівняти. Хеппі Тайм- приголомшливий дитсадок у всіх відношеннях! Обожнюємо нашу виховательку! Всім дуже рекомендуємо. І хоча ціна за садок не низька, але це того варте!
|
|
| |
Ed1k | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Як я можу зв'язатися з керівництвом садка?
|
|
| |
Ростислава | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Цитата Ed1k ( ) Як я можу зв'язатися з керівництвом садка? Ось номери телефонів: 048-772-57-88, 093-668-85-88, 097-668-85-88.
|
|
| |
Znat25 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Підкажіть напівденка є?
|
|
| |
Breezz | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Цитата Znat25 ( ) Підкажіть напівденка є? Так, є і напівденка, і повний день.
|
|
| |
Svet1 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Моїй дитині 2,5. З великим задоволенням відходили в Хеппі Тайм і будемо продовжувати ходити. Дуже затишні групи, багато занять. Відразу видно, що працюють професіонали.
|
|
| |