Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Найкращі дитячі садки Одеси
Марьяна Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Найкращі дитячі садки Одеси

Шановні батьки! Поділіться вашим досвідом відвідування дитячих садків. Який садок ви можете рекомендувати, як найкращий?

Ростислава Повідомлення # 2
одеський форум
Підполковник
Цитата Марьяна ()
Найкращі дитячі садки ОдесиШановні батьки! Поділіться вашим досвідом відвідування дитячих садків. Який садок ви можете рекомендувати, як найкращий?
Я б рекомендувала Хеппі Тайм. Ходимо туди з минулого року. Порадили знайомі. У Хеппі Тайм за дітьми стежать, багато займаються, проводяться чудові розваги. Велика простора група, кабінети для занять. Навколо відчувається любов і турбота. Дитина щаслива, а значить і ми спокійні!

Collapse Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Цитата Ростислава ()
Я б рекомендувала Хеппі Тайм. Ходимо туди з минулого року. Порадили знайомі. У Хеппі Тайм за дітьми стежать, багато займаються, проводяться чудові розваги. Велика простора група, кабінети для занять. Навколо відчувається любов і турбота. Дитина щаслива, а значить і ми спокійні!
З вересня відвідуємо чудовий дитячий садок Happy Time! Дуже довго і копітко обирала дитячий садок для своєї принцеси. І зараз я впевнена, це найкраще, що ми знайшли! Чудове керівництво, привітні та уважні педагоги, відмінне харчування, дуже багато цікавих розвиваючих занять, просто шикарні ранки. Моя дитина біжить до садочка, дуже їй подобається, а я бачу як донька розвивається і щодня вчиться чомусь новому!

Breezz Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Цитата Collapse ()
З вересня відвідуємо чудовий дитячий садок Happy Time! Дуже довго і копітко обирала дитячий садок для своєї принцеси. І зараз я впевнена, це найкраще, що ми знайшли! Чудове керівництво, привітні та уважні педагоги, відмінне харчування, дуже багато цікавих розвиваючих занять, просто шикарні ранки. Моя дитина біжить до садочка, дуже їй подобається, а я бачу як донька розвивається і щодня вчиться чомусь новому!
Ходимо в Хеппі Тайм другий рік. Нам дуже подобається. Насамперед вихователі - справжні фанати своєї справи! Хочу відзначити хороші побутові умови, гарне харчування, як годиться в дитячому садку, свій майданчик. Занять багато, всі цікаві. Додатково можна відвідувати психолога, логопеда, англійську мову, танці, вокальну студію. Ми пробували ходити на все, зрештою вибрали англійську та шахи.

Kiwi3 Повідомлення # 5
одеський форум
Сержант
Цитата Breezz ()
Ходимо в Хеппі Тайм другий рік. Нам дуже подобається. Насамперед вихователі - справжні фанати своєї справи! Хочу відзначити хороші побутові умови, гарне харчування, як годиться в дитячому садку, свій майданчик. Занять багато, всі цікаві. Додатково можна відвідувати психолога, логопеда, англійську мову, танці, вокальну студію. Ми пробували ходити на все, зрештою вибрали англійську та шахи.
Happy Time - перший садок, у якому я не боюся залишити свою дитину. Дуже приємні, чуйні та уважні вихователі. Приміщення не великі, але й у групі всього 10 дітей. Місця вистачає, іграшок багато. Щодня проводяться заняття. Дитина ходить із задоволенням.

Filinn Повідомлення # 6
одеський форум
Сержант
Цитата Kiwi3 ()
Happy Time - перший садок, у якому я не боюся залишити свою дитину. Дуже приємні, чуйні та уважні вихователі. Приміщення не великі, але й у групі всього 10 дітей. Місця вистачає, іграшок багато. Щодня проводяться заняття. Дитина ходить із задоволенням.
Ми в садочку вже не перший рік - ходить друга дитина. І з нею ми одразу пішли в Хеппі Тайм, нічого іншого не шукали. Тут дітей люблять, дошкільна підготовка чудова, дозвілля і свята чудові!

Venik Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Цитата Filinn ()
Ми в садочку вже не перший рік - ходить друга дитина. І з нею ми одразу пішли в Хеппі Тайм, нічого іншого не шукали. Тут дітей люблять, дошкільна підготовка чудова, дозвілля і свята чудові!
Ходимо в Хеппі Тайм третій рік. Раніше ходили в Гармонію 21 століття, є з чим порівняти. Хеппі Тайм- приголомшливий дитсадок у всіх відношеннях! Обожнюємо нашу виховательку! Всім дуже рекомендуємо. І хоча ціна за садок не низька, але це того варте!

Ed1k Повідомлення # 8
одеський форум
Лейтенант
Як я можу зв'язатися з керівництвом садка?

Ростислава Повідомлення # 9
одеський форум
Підполковник
Цитата Ed1k ()
Як я можу зв'язатися з керівництвом садка?
Ось номери телефонів: 048-772-57-88, 093-668-85-88, 097-668-85-88.

Znat25 Повідомлення # 10
одеський форум
Сержант
Підкажіть напівденка є?

Breezz Повідомлення # 11
одеський форум
Сержант
Цитата Znat25 ()
Підкажіть напівденка є?
Так, є і напівденка, і повний день.

Svet1 Повідомлення # 12
одеський форум
Лейтенант
Моїй дитині 2,5. З великим задоволенням відходили в Хеппі Тайм і будемо продовжувати ходити. Дуже затишні групи, багато занять. Відразу видно, що працюють професіонали.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: