Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Найкращий дитячий садок Одеси
Феміда Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Найкращий дитячий садок Одеси

Матусі, чиї дітки відвідують приватні садочки, порадьте садочок з хорошими умовами і вихователями.  Подобається вашим діткам відвідувати цей садок?

Kiskis Повідомлення # 2
одеський форум
Майор
Цитата Феміда ()
Найкращий дитячий садок ОдесиМатусі, чиї дітки відвідують приватні садочки, порадьте садочок з хорошими умовами і вихователями.  Подобається вашим діткам відвідувати цей садок?
Хеппі Тайм - чудовий садок! Процес звикання й адаптації пройшов, на подив, гладко. У мене є старші дітки, їм не довелося ходити в приватний садок, а ось молодшому пощастило. Такого ставлення я просто не очікувала. Вихователі золоті, стільки уваги кожній дитині, індивідуальний підхід - мене просто захоплює. Прогрес очевидний. Взагалі дитина сильно змінюється, дорослішає, стає більш дисциплінованою, посидючою, вчиться грати з іграшками, дбайливо ставитися до речей. Я дуже задоволена, що моя дитина перебуває в хороших руках.

Milkovsky Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Цитата Kiskis ()
Хеппі Тайм - чудовий садок! Процес звикання й адаптації пройшов, на подив, гладко. У мене є старші дітки, їм не довелося ходити в приватний садок, а ось молодшому пощастило. Такого ставлення я просто не очікувала. Вихователі золоті, стільки уваги кожній дитині, індивідуальний підхід - мене просто захоплює. Прогрес очевидний. Взагалі дитина сильно змінюється, дорослішає, стає більш дисциплінованою, посидючою, вчиться грати з іграшками, дбайливо ставитися до речей. Я дуже задоволена, що моя дитина перебуває в хороших руках.
Хеппі Тайм - чудовий садочок! Знаю про нього, бо туди ходить мій племінник!  Чудові вихователі, різноманітні заняття,! Я, як тітка, дуже рада, що мій племінник ходить у цей дитячий садок! Хочу сказати велике спасибі вихователям садка, вони всю душу віддають дітям! Ми не пошкодували жодної хвилини, що пішли в цей садок! І всім раджу придивитися!

Dodo1 Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Цитата Milkovsky ()
Хеппі Тайм - чудовий садочок! Знаю про нього, бо туди ходить мій племінник!  Чудові вихователі, різноманітні заняття,! Я, як тітка, дуже рада, що мій племінник ходить у цей дитячий садок! Хочу сказати велике спасибі вихователям садка, вони всю душу віддають дітям! Ми не пошкодували жодної хвилини, що пішли в цей садок! І всім раджу придивитися!
Хеппі Тайм - найкращий дитячий садок!  Добрий, дружний і чуйний колектив! Дитина не хотіла йти додому. Ігорек розвивався на очах, жодного дня не минало без нових захоплень і особливої уваги до нього!

Kino54 Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Цитата Dodo1 ()
Хеппі Тайм - найкращий дитячий садок!  Добрий, дружний і чуйний колектив! Дитина не хотіла йти додому. Ігорек розвивався на очах, жодного дня не минало без нових захоплень і особливої уваги до нього!
Дуже подобається дитячий садок Хеппі Тайм, просто були в захваті, дуже багато розвиваючих занять, гарне харчування, щодня огляд педіатра, приділяють увагу кожному малюку. Дитина просто бігла в садок!

Sky5 Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Цитата Kino54 ()
Дуже подобається дитячий садок Хеппі Тайм, просто були в захваті, дуже багато розвиваючих занять, гарне харчування, щодня огляд педіатра, приділяють увагу кожному малюку. Дитина просто бігла в садок!
Кожен батько хоче для своєї дитини все найкраще. Вибір дитячого садка - це одне з найголовніших завдань. Адже саме в садку вона вчиться життя. І можу сміливо сказати, що нам із садком дуже пощастило. Happy Time був першим садочком у моєму списку відвідування. І після спілкування з керівниками садка у мене не було сумнівів, що ми підемо саме сюди. На інші садки я не стала навіть витрачати час. І за весь час, що ми ходимо в Happy Time я жодного разу не пошкодувала про свій вибір.

Smirnoff Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Цитата Sky5 ()
Кожен батько хоче для своєї дитини все найкраще. Вибір дитячого садка - це одне з найголовніших завдань. Адже саме в садку вона вчиться життя. І можу сміливо сказати, що нам із садком дуже пощастило. Happy Time був першим садочком у моєму списку відвідування. І після спілкування з керівниками садка у мене не було сумнівів, що ми підемо саме сюди. На інші садки я не стала навіть витрачати час. І за весь час, що ми ходимо в Happy Time я жодного разу не пошкодувала про свій вибір.
Ходимо в Хеппі Тайм не перший рік, привели і другу дитину, бо кращого ставлення до дітей не бачили ніде. Педагоги та адміністрація завжди доброзичливі та уважні, педагоги працюють не перший рік. Діти завжди йдуть у Хеппі Тайм з радістю, дуже професійні заняття, ми задоволені!

Таїра Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Як я можу записатися в Хеппі Тайм?

Kino54 Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Цитата Таїра ()
Як я можу записатися в Хеппі Тайм?
Через менеджера: 048-772-57-88, 093-668-85-88, 097-668-85-88

Арсен Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Які є додаткові секції?

Kiskis Повідомлення # 11
одеський форум
Майор
Цитата Арсен ()
Які є додаткові секції?
Є додаткові секції - естрадна школа, школа танців, школа вокалу, карате, шахи, живопис і малювання, школа акторської майстерності.

Клавдія Повідомлення # 12
одеський форум
Лейтенант
Хеппі Тайм - це шикарний дитячий садок, у якому дають гарну освіту, виховання і допомагають дітям пізнавати навколишній світ.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: