Дитячий садки без черги Одеса
|
|
Люція | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Дитячий садки без черги Одеса
Цікавить дитячий садок без черги і з поглибленим вивченням англійської мови? Який садок можете порекомендувати?
|
|
| |
Dodo1 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Люція ( ) Дитячий садки без черги ОдесаЦікавить дитячий садок без черги і з поглибленим вивченням англійської мови? Який садок можете порекомендувати? Раджу віддати в Хеппі Тайм, там дуже цікаво, в ігровій формі підносять вивчення англійської мови.
|
|
| |
Smirnoff | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Dodo1 ( ) Раджу віддати в Хеппі Тайм, там дуже цікаво, в ігровій формі підносять вивчення англійської мови. Прекрасний садок! Донька ходить із задоволенням! Щодня розповідає нові англійські слова вдома і запитує у мене що-як перекладається, з'явився інтерес до мови.
|
|
| |
Cristal | Повідомлення # 4 |
Майор
| Цитата Smirnoff ( ) Прекрасний садок! Донька ходить із задоволенням! Щодня розповідає нові англійські слова вдома і запитує у мене що-як перекладається, з'явився інтерес до мови. Мій син відвідує садок Хеппі Тайм. Найбільше їй подобаються заняття англійською мовою. Спасибі педагогам за креативність у подачі матеріалу і професіоналізм!
|
|
| |
Alyonka | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Цитата Cristal ( ) Мій син відвідує садок Хеппі Тайм. Найбільше їй подобаються заняття англійською мовою. Спасибі педагогам за креативність у подачі матеріалу і професіоналізм! Ми з дружиною щиро полюбили Хеппі Тайм за хорошу мовну практику для дітей і зручний графік
|
|
| |
Pavelll8 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Alyonka ( ) Ми з дружиною щиро полюбили Хеппі Тайм за хорошу мовну практику для дітей і зручний графік Для нас у Хеппі Тайм найбільш підходяща програма занять для дитини. Нам цей садок порадили друзі, їхня дочка вже займається тут і ми вирішили спробувати. Син швидко знайшов тут собі приятелів і з радістю ходить.
|
|
| |
Helloom | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Pavelll8 ( ) Для нас у Хеппі Тайм найбільш підходяща програма занять для дитини. Нам цей садок порадили друзі, їхня дочка вже займається тут і ми вирішили спробувати. Син швидко знайшов тут собі приятелів і з радістю ходить. Віддала доньку в Хеппі Тайм, дитина дуже задоволена. До цього ходила у звичайний садок, у цьому подобається набагато більше. Плюс отримує досить великий для дитини обсяг нових знань, у такому віці це дуже важливо.
|
|
| |
7Popova6 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Які ще секції є в Хеппі Таймі?
|
|
| |
Alyonka | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Цитата 7Popova6 ( ) Які ще секції є в Хеппі Таймі? Англійська мова, музика-вокал, хореографія, акторська майстерність, шахи, заняття з психологом, логопедом, аплікація, ліплення, малювання, кулінарія, читання, письмо, математика.
|
|
| |
Dodo1 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як я можу зв'язатися з менеджером садка?
|
|
| |
Alyonka | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Цитата Dodo1 ( ) Як я можу зв'язатися з менеджером садка? 048-772-57-88, 093-668-85-88, 097-668-85-88.
|
|
| |
Seagull | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| У мене дитина відвідує Хеппі Тайм. Чесно, дуже вдалий вибір. Пізнавальні та захопливі програми занять тут розроблені, щоб дітям було цікаво відвідувати цей садок.
|
|
| |