Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Дитячий садки без черги Одеса
Люція Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Дитячий садки без черги Одеса

Цікавить дитячий садок без черги і з поглибленим вивченням англійської мови? Який садок можете порекомендувати?

Dodo1 Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Цитата Люція ()
Дитячий садки без черги ОдесаЦікавить дитячий садок без черги і з поглибленим вивченням англійської мови? Який садок можете порекомендувати?
Раджу віддати в Хеппі Тайм, там дуже цікаво, в ігровій формі підносять вивчення англійської мови.

Smirnoff Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Цитата Dodo1 ()
Раджу віддати в Хеппі Тайм, там дуже цікаво, в ігровій формі підносять вивчення англійської мови.
Прекрасний садок! Донька ходить із задоволенням! Щодня розповідає нові англійські слова вдома і запитує у мене що-як перекладається, з'явився інтерес до мови.

Cristal Повідомлення # 4
одеський форум
Майор
Цитата Smirnoff ()
Прекрасний садок! Донька ходить із задоволенням! Щодня розповідає нові англійські слова вдома і запитує у мене що-як перекладається, з'явився інтерес до мови.
Мій син відвідує садок Хеппі Тайм.  Найбільше їй подобаються заняття англійською мовою. Спасибі педагогам за креативність у подачі матеріалу і професіоналізм!

Alyonka Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Цитата Cristal ()
Мій син відвідує садок Хеппі Тайм.  Найбільше їй подобаються заняття англійською мовою. Спасибі педагогам за креативність у подачі матеріалу і професіоналізм!
Ми з дружиною щиро полюбили Хеппі Тайм за хорошу мовну практику для дітей і зручний графік

Pavelll8 Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Цитата Alyonka ()
Ми з дружиною щиро полюбили Хеппі Тайм за хорошу мовну практику для дітей і зручний графік
Для нас у Хеппі Тайм найбільш підходяща програма занять для дитини. Нам цей садок порадили друзі, їхня дочка вже займається тут і ми вирішили спробувати. Син швидко знайшов тут собі приятелів і з радістю ходить.

Helloom Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Цитата Pavelll8 ()
Для нас у Хеппі Тайм найбільш підходяща програма занять для дитини. Нам цей садок порадили друзі, їхня дочка вже займається тут і ми вирішили спробувати. Син швидко знайшов тут собі приятелів і з радістю ходить.
Віддала доньку в Хеппі Тайм, дитина дуже задоволена. До цього ходила у звичайний садок, у цьому подобається набагато більше. Плюс отримує досить великий для дитини обсяг нових знань, у такому віці це дуже важливо.

7Popova6 Повідомлення # 8
одеський форум
Лейтенант
Які ще секції є в Хеппі Таймі?

Alyonka Повідомлення # 9
одеський форум
Лейтенант
Цитата 7Popova6 ()
Які ще секції є в Хеппі Таймі?
Англійська мова, музика-вокал, хореографія, акторська майстерність, шахи, заняття з психологом, логопедом, аплікація, ліплення, малювання, кулінарія, читання, письмо, математика.

Dodo1 Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Як я можу зв'язатися з менеджером садка?

Alyonka Повідомлення # 11
одеський форум
Лейтенант
Цитата Dodo1 ()
Як я можу зв'язатися з менеджером садка?
048-772-57-88,  093-668-85-88,  097-668-85-88.

Seagull Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
У мене дитина відвідує Хеппі Тайм. Чесно, дуже вдалий вибір. Пізнавальні та захопливі програми занять тут розроблені, щоб дітям було цікаво відвідувати цей садок.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: