Найкращі дитячі садки Одеса
|
|
Діора | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращі дитячі садки Одеса
Для своєї принцеси підшукую дитячий садок. Хочу почути ваші відгуки про приватні дитячі садки Одеси?
|
|
| |
rai1 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Діора ( ) Найкращі дитячі садки ОдесаДля своєї принцеси підшукую дитячий садок. Хочу почути ваші відгуки про приватні дитячі садки Одеси? Ходимо в Хеппі Тайм із великим задоволенням уже другий рік! Чудово годують, цікаві заняття, приємна атмосфера і дуже привітні та грамотні педагоги! Синові 5 років - до школи вже можна хоч зараз віддавати!
|
|
| |
romanovich | Повідомлення # 3 |
Майор
| Цитата rai1 ( ) Ходимо в Хеппі Тайм із великим задоволенням уже другий рік! Чудово годують, цікаві заняття, приємна атмосфера і дуже привітні та грамотні педагоги! Синові 5 років - до школи вже можна хоч зараз віддавати! Дочка вже рік ходить до дитячого садка Хеппі Тайм, до цього ходили до іншого приватного Академія Дитинства, умови там були жахливі. У Хеппі Таймі сподобалася затишна і приємна атмосфера, групи до 10 діточок. Вихователь завжди розповість, як дитина провела день, донька часто приносить додому вироби. Хороша "драбинка знань", результат очевидний. Донька швидко навчилася рахувати і читати. Їй у садочку дуже подобається і для мене це головне!
|
|
| |
Cristal | Повідомлення # 4 |
Майор
| Цитата romanovich ( ) Дочка вже рік ходить до дитячого садка Хеппі Тайм, до цього ходили до іншого приватного Академія Дитинства, умови там були жахливі. У Хеппі Таймі сподобалася затишна і приємна атмосфера, групи до 10 діточок. Вихователь завжди розповість, як дитина провела день, донька часто приносить додому вироби. Хороша "драбинка знань", результат очевидний. Донька швидко навчилася рахувати і читати. Їй у садочку дуже подобається і для мене це головне! У Хеппі Таймі - затишна атмосфера, цікава програма -незвичайні заняття: кулінарний клас, клас інтелекту, грамотні та уважні педагоги, багато проводиться заходів. Рекомендую!
|
|
| |
Kerol | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Cristal ( ) У Хеппі Таймі - затишна атмосфера, цікава програма -незвичайні заняття: кулінарний клас, клас інтелекту, грамотні та уважні педагоги, багато проводиться заходів. Рекомендую! Хеппі Тайм - чудовий садок! Комфортно, душевно, вихователі чудові, до кожної дитини гарне ставлення, діти охайні, нагодовані, різноманітні заняття, читання вголос, прогулянки завжди, спорт, ранки класні, обстановка як удома і таке ж ставлення до дітей.
|
|
| |
Anni1 | Повідомлення # 6 |
Майор
| Цитата Kerol ( ) Хеппі Тайм - чудовий садок! Комфортно, душевно, вихователі чудові, до кожної дитини гарне ставлення, діти охайні, нагодовані, різноманітні заняття, читання вголос, прогулянки завжди, спорт, ранки класні, обстановка як удома і таке ж ставлення до дітей. Хеппі Тайм - чудовий дитсадок, ми розглядали його для нашої доньки. Тут є щоденні розвивальні заняття - як моторики, так і повсякденних навичок. Хто старший, того вже й до школи готують. Рекомендую!
|
|
| |
Tapclat | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Цитата Anni1 ( ) Хеппі Тайм - чудовий дитсадок, ми розглядали його для нашої доньки. Тут є щоденні розвивальні заняття - як моторики, так і повсякденних навичок. Хто старший, того вже й до школи готують. Рекомендую! Привели в Хеппі Тайм доньку у два роки, вже рік сюди ходимо. І нас і її все влаштовує. З дітьми займаються, у цікавій формі підносять їм усі нові знання. Дуже хороша база для дитини.
|
|
| |
Max_6 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Я можу записати доньку відразу в старшу групу?
|
|
| |
rai1 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Max_6 ( ) Я можу записати доньку відразу в старшу групу? Так, можете, для консультації зателефонуйте за номерами телефону: 048-772-57-88, 093-668-85-88, 097-668-85-88
|
|
| |
Kasatka | Повідомлення # 10 |
Полковник
| Як йдуть справи з підготовкою до школи?
|
|
| |
Cristal | Повідомлення # 11 |
Майор
| Цитата Kasatka ( ) Як йдуть справи з підготовкою до школи? Підготовка до школи якісна і дуже сильна.
|
|
| |
Саїда | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Шалено подобаються педагоги в Хеппі Таймі. Завжди раді повертатися знову і знову в це місце! Дітки дуже задоволені!
|
|
| |