Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Найкращі дитячі садки Одеса
Діора Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Найкращі дитячі садки Одеса

Для своєї принцеси підшукую дитячий садок. Хочу почути ваші відгуки про приватні дитячі садки Одеси?

rai1 Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Цитата Діора ()
Найкращі дитячі садки ОдесаДля своєї принцеси підшукую дитячий садок. Хочу почути ваші відгуки про приватні дитячі садки Одеси?
Ходимо в Хеппі Тайм із великим задоволенням уже другий рік! Чудово годують, цікаві заняття, приємна атмосфера і дуже привітні та грамотні педагоги! Синові 5 років - до школи вже можна хоч зараз віддавати!

romanovich Повідомлення # 3
одеський форум
Майор
Цитата rai1 ()
Ходимо в Хеппі Тайм із великим задоволенням уже другий рік! Чудово годують, цікаві заняття, приємна атмосфера і дуже привітні та грамотні педагоги! Синові 5 років - до школи вже можна хоч зараз віддавати!
Дочка вже рік ходить до дитячого садка Хеппі Тайм, до цього ходили до іншого приватного Академія Дитинства, умови там були жахливі. У Хеппі Таймі сподобалася затишна і приємна атмосфера, групи до 10 діточок. Вихователь завжди розповість, як дитина провела день, донька часто приносить додому вироби. Хороша "драбинка знань", результат очевидний. Донька швидко навчилася рахувати і читати. Їй у садочку дуже подобається і для мене це головне!

Cristal Повідомлення # 4
одеський форум
Майор
Цитата romanovich ()
Дочка вже рік ходить до дитячого садка Хеппі Тайм, до цього ходили до іншого приватного Академія Дитинства, умови там були жахливі. У Хеппі Таймі сподобалася затишна і приємна атмосфера, групи до 10 діточок. Вихователь завжди розповість, як дитина провела день, донька часто приносить додому вироби. Хороша "драбинка знань", результат очевидний. Донька швидко навчилася рахувати і читати. Їй у садочку дуже подобається і для мене це головне!
У Хеппі Таймі - затишна атмосфера, цікава програма -незвичайні заняття: кулінарний клас, клас інтелекту, грамотні та уважні педагоги, багато проводиться заходів. Рекомендую!

Kerol Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Цитата Cristal ()
У Хеппі Таймі - затишна атмосфера, цікава програма -незвичайні заняття: кулінарний клас, клас інтелекту, грамотні та уважні педагоги, багато проводиться заходів. Рекомендую!
Хеппі Тайм - чудовий садок! Комфортно, душевно, вихователі чудові, до кожної дитини гарне ставлення, діти охайні, нагодовані, різноманітні заняття, читання вголос, прогулянки завжди, спорт, ранки класні, обстановка як удома і таке ж ставлення до дітей.

Anni1 Повідомлення # 6
одеський форум
Майор
Цитата Kerol ()
Хеппі Тайм - чудовий садок! Комфортно, душевно, вихователі чудові, до кожної дитини гарне ставлення, діти охайні, нагодовані, різноманітні заняття, читання вголос, прогулянки завжди, спорт, ранки класні, обстановка як удома і таке ж ставлення до дітей.
Хеппі Тайм - чудовий дитсадок, ми розглядали його для нашої доньки. Тут є щоденні розвивальні заняття - як моторики, так і повсякденних навичок. Хто старший, того вже й до школи готують. Рекомендую!

Tapclat Повідомлення # 7
одеський форум
Сержант
Цитата Anni1 ()
Хеппі Тайм - чудовий дитсадок, ми розглядали його для нашої доньки. Тут є щоденні розвивальні заняття - як моторики, так і повсякденних навичок. Хто старший, того вже й до школи готують. Рекомендую!
Привели в Хеппі Тайм доньку у два роки, вже рік сюди ходимо. І нас і її все влаштовує. З дітьми займаються, у цікавій формі підносять їм усі нові знання. Дуже хороша база для дитини.

Max_6 Повідомлення # 8
одеський форум
Лейтенант
Я можу записати доньку відразу в старшу групу?

rai1 Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Цитата Max_6 ()
Я можу записати доньку відразу в старшу групу?
Так, можете, для консультації зателефонуйте за номерами телефону: 048-772-57-88, 093-668-85-88, 097-668-85-88

Kasatka Повідомлення # 10
одеський форум
Полковник
Як йдуть справи з підготовкою до школи?

Cristal Повідомлення # 11
одеський форум
Майор
Цитата Kasatka ()
Як йдуть справи з підготовкою до школи?
Підготовка до школи якісна і дуже сильна.

Саїда Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
Шалено подобаються педагоги в Хеппі Таймі. Завжди раді повертатися знову і знову в це місце! Дітки дуже задоволені!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: