Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Дитячий костюм на свято
Metr Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Шукаємо дитячий костюм на свято. Зараз не сезон, і пропозицій мало, а костюм потрібен конче на заходи. Шукаємо на хлопчика 3х років. Бюджет до 500 грн.

Uuuu Повідомлення # 2
одеський форум
Підполковник
Цитата Metr ()
Шукаємо дитячий костюм на свято. Зараз не сезон, і пропозицій мало, а костюм потрібен конче на заходи. Шукаємо на хлопчика 3х років. Бюджет до 500 грн.
Справді, зараз не сезон для костюмів. У моєї подруги точно є 2 костюми, які не будуть одягати вже. Один точно пам'ятаю - костюм пірата. Я уточню в неї.

Nasar Повідомлення # 3
одеський форум
Підполковник
Хіба що в інтернет-магазинах сьогодні можна швидко й купити костюм. До того ж вибір там точно більший. Ось, наприклад, одеський магазин colombina. ua займається якраз продажем костюмів цілий рік. Думаю, пошукавши трохи, у вас виявиться маса варіантів. Добре, що ви заздалегідь подбали про це.

AlisFrolova Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
я теж підтримую ідею покупки в інтернет-магазині))
можна подивитися на klubok

Марісабель Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Я вже не раз купувала костюмчики на сайті zakupka.com. Величезний вибір і не високі ціни!!!

JuliaD Повідомлення # 6
одеський форум
Сержант
Я люблю такі свята!

yuli23 Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
І я обожнюю покупки в інтернеті.

Poolber Повідомлення # 8
одеський форум
Сержант
Цитата Metr ()
Де і який взяли в підсумку?

Ivazer Повідомлення # 9
одеський форум
Сержант
Цитата Metr ()
Дивіться за оголошеннями на olx і kidstaff, бо там повно пропозицій з продажу дитячих костюмів до 500 грн., єдина проблема буде тільки в тому, щоб знайти відповідний за розміром, тому що більшість на замовлення роблять конкретно під себе, в усякому разі якщо брати саме тематичні костюми. Дружина в грудні брала на ранок малому костюм пірата звідси colombina.ua напрокат, у 2014 році шили на замовлення костюм зайця, який близько року важить у шафі, бо виросли з нього, можу віддати за 300 грн., якщо підійде за розміром (одягали 2 рази), фото відправив у ЛС. Якщо будете одягати 1-2 рази - беріть напрокат тому що за ціною вийде приблизно те ж саме

Poolber Повідомлення # 10
одеський форум
Сержант
Цитата Ivazer ()
Дивіться за оголошеннями на olx і kidstaff, бо там повно пропозицій з продажу дитячих костюмів до 500 грн., єдина проблема буде тільки в тому, щоб знайти відповідний за розміром, тому що більшість на замовлення роблять конкретно під себе, в усякому разі якщо брати саме тематичні костюми. Дружина в грудні брала на ранок малому костюм пірата звідси colombina.ua напрокат, у 2014 році шили на замовлення костюм зайця, який близько року важить у шафі, бо виросли з нього, можу віддати за 300 грн., якщо підійде за розміром (одягали 2 рази), фото відправив у ЛС. Якщо будете одягати 1-2 рази - беріть напрокат тому що за ціною вийде приблизно те ж саме
Скиньте, будь ласка, фото в ЛС як на хлопчику сидів костюм пірата, шукаємо зараз тематичний костюм на випускний. Зайця скидати не потрібно) тварини не підходять

Toliatti Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Ось тут хлопці зможуть вам влаштувати шикарне свято bizorg.su
Так що раджу вам скористатися їхніми послугами і вони зможуть вам зробити все в кращому вигляді, так що ви напевно всім залишитеся задоволені запевняю вас

parascovia Повідомлення # 12
одеський форум
Сержант
Багато хороших варіантів.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: