Виробники дитячого одягу: яким ви віддаєте перевагу?
|
|
ВікторПонам | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Коли ви вибираєте дитині одяг, яку фірму ви б точно купили?
|
|
| |
Wester | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Цитата ВікторПонам ( ) Коли ви вибираєте дитині одяг, яку фірму ви б точно купили? зі спортивного одягу - Рібок, дуже гарні костюми для діток вони створюють. Коли вибираємо одяг доньки для повсякденного носіння, то нам дуже подобається фірма Некст. Але ми від неї відмовилися через ціни: наприклад, якщо раніше дитині можна було купити сукню за 300 грн цієї фірми, то зараз вона коштує близько 800. Ми тепер купуємо дитині сукні частіше за "Кідс Кутюр". Тут gorod-skazok великий вибір одягу цього виробника. Нещодавно ось дві сукні купили по 250 грн.
|
|
| |
Lisa5 | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| а в мене немає улюблених виробників. Просто обстежую одяг на предмет якості і беру, якщо все норм.
|
|
| |
Ksenya | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Ленне нам подобається. Це верхній одяг. Ще дитячий Каламбія.
|
|
| |
Uuuu | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Цитата Ksenya ( ) Ленне нам подобається. Це верхній одяг. Ще дитячий Каламбія. Ленне - хороший виробник. Добротний. Ми двом дітям своїм його намагаємося купувати. Минулого року старшому синові тут bambino купили куртку і штани Ленне, а молодшому розміру не знайшли. Штани потім все-таки підібрали, а куртку ні. Зрештою, купили курточку йому іншу, вже якщо чесно, не пам'ятаю чию. Підсумок такий: старший цілу зиму ходив сухий, а молодший - з мокрими рукавами. Так що я двома руками і ногами за Ленне.
|
|
| |
КаринаКолесник | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Цитата Lisa5 ( ) а в мене немає улюблених виробників. Просто обстежую одяг на предмет якості і беру, якщо все норм. Теж так одяг вибираю
|
|
| |
TaHLomaka | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Мені здається, що під час вибору дитячого одягу насамперед слід звертати увагу на натуральність тканини, з якої він зроблений, і зручність
|
|
| |
NataLLi | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Останнім часом стала віддавати перевагу одягу вітчизняного виробника - якість нічим не поступається європейським брендам, а цінова політика значно нижча. З брендів, які я постійно купую, можу виділити ТМ Бембі і ТМ Пані Яновська. В останнього постійно беру спідню білизну, водолазочки...нещодавно купила дочкам тут http://paniyanovska.ua теплі піжами на зиму з начосом - торік брала такі - не дивлячись на постійне прання зовнішнього вигляду абсолютно не втратили, ось тільки стали замалі - доньки встигли за літо дуже вирости) Подружка сина тут постійно бере маєчки, футболки, трусики - намагаємося кооперуватися разом і оформляємо одне спільне замовлення (щоб було більше 5 одиниць). До речі, при замовленні від 500 грн доставка безкоштовна.
|
|
| |
svetok | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| я своєму синові купувала куртку спортивну тут я своєму синові купувала куртку спортивну
|
|
| |
Ноченька | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| беру в різних місцях речі
|
|
| |
Teloprimo | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Цитата Lisa5 ( ) а в мене немає улюблених виробників. Просто обстежую одяг на предмет якості і беру, якщо все норм. Теж не запам'ятовую фірми. Відомі бренди дорогувато коштують. Останнім часом непогані речі замовляла на lemanta . Скупили на літо доньку, в деяких магазинах зараз такі ціни, що шкода купувати дитині штани, коли знаєш, що це максимум на місяць-два. Далі або виростимо, або порвемо.
|
|
| |
Cooki | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Ми зазвичай купуємо одяг фірми Некст - він дуже якісний, ось нещодавно купили гарний светр, і якість приємна, і на вигляд він дуже стильний...
|
|
| |
Gloriya7 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Я ось не давно купила в магазині pkf-lio дитячу піжаму дитині. Купувала, навіть не замислювалася про бренд, подивилася просто з чого зроблено. Я дуже задоволена піжамою, вона нереально красива і приємна до тіла, і я точно знаю, що моїй дитині буде комфортно в ній і це головне, а не бренд!
|
|
| |
Natasha11 | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Раніше я не довіряла інтернет-магазинам і вважала за краще купувати дитячий одяг тільки в магазинах. Але нещодавно натрапила в якомусь дитячому магазині на англійський бренд дитячого одягу і взуття Minoti. Купила синові кілька речей. Як виявилося дуже хороша якість, носиться і переться на ура! Порадувало, що вони відкривають свій перший магазин Minoti в Києві, в ТЦ Sky Mall, 1 червня, а ще в них дуже великий вибір і кожна мама зможе знайти щось придатне для свого малюка))
|
|
| |
sopilkina | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Я для доньки всі речі купую в Garden Baby. Це наш український виробник, який шиє дитячий одяг тільки з натуральних тканин. тканин. Якість чудова і ціна дуже недорога
|
|
| |