Інтерактивні іграшки
|
|
Gordon | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Давайте викладати приклади інтерактивних іграшок для дітей.
|
|
| |
Nasar | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Ось тут також цього добра навалом Брали в подарунок племіннику минулого тижня.
|
|
| |
Fiuman | Повідомлення # 3 |
Сержант
| До речі, якщо не знаєте, що подарувати дитині, ознайомтеся з інформацією
|
|
| |
romero | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Хочу поділитися корисною інформацією для тих, хто робить дитячі іграшки своїми руками. Моя дружина шиє ляльок і представляє свої роботи на проєкті zolotiruky де представлені роботи найкращих хенд-мейд майстрів у цій категорії.
|
|
| |
Nelli | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата romero ( ) Хочу поділитися корисною інформацією для тих, хто робить дитячі іграшки своїми руками. Моя дружина шиє ляльок і представляє свої роботи на проєкті zolotiruky де представлені роботи найкращих хенд-мейд майстрів у цій категорії. спасибі, що розповіли про сай, там справді дуже красиві й унікальні роботи. для подарунків якраз те що треба
|
|
| |
romero | Повідомлення # 6 |
Сержант
| А як Вам така іграшка, телескоп opticspace.com.ua зараз обираю для синочка, йому вже шість, і думаю, актуально буде почати знайомити його з космосом.
|
|
| |
Natali38 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Мені подобаються інтерактивні іграшки, коли вони йдуть у вигляді тварин.такі є тут, ми вже купили цуценя для дитини)
|
|
| |
yelmat | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Моєму синові дуже подобаються пазли. Я дуже багато купую їх у магазині Колорит. До речі не тільки пазли беру, конструктори різні теж йому подобаються. У цьому магазині хоч ціни адекватні, а скрізь іграшки коштують реально космічні гроші!
|
|
| |
Inakata | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| цікава тема, спасибі, буду вивчати
|
|
| |
stello4ka | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| А ми нещодавно котика Фур Ріал замовили Доньці дуже сподобався!
|
|
| |
Ganethad | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Зараз мало не кожна іграшка інтерактивна, особливо іграшки для хлопчиків: то на радіоуправлінні, то конструктор лего, то ще якась електронна іграшка! У мій час було тільки два типи іграшок, машинка або пістолет
|
|
| |
jusy | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Цитата Ganethad ( ) Зараз мало не кожна іграшка інтерактивна, особливо іграшки для хлопчиків: то на радіоуправлінні, то конструктор лего, то ще якась електронна іграшка! У мій час було тільки два типи іграшок, машинка або пістолет Дивно, а що ляльок не було))), може звичайно ви хлопчик, але на аватарі - дівчинка))). Додано (17.03.2020, 11:05) --------------------------------------------- а я нещодавно для себе відкрила не просто інтерактивні ігри, а майже пригодницькі дитячі ігри. Дитячі квести. Замовляємо коробочки з квестами в інтернет-магазині Розумні ігри і вдома діти грають, в гості беремо і малеча сама себе займає, не розбійничає. Грає, щоправда іноді голосно сперечаються хто правий))) ну то таке. І найголовніше немає тих, хто програв чи виграв. Вони разом грають, як одна команда, весело, цікаво. Суть полягає в тому, що вони мають розгадати загадки, ребуси, ще щось там і якщо все правильно зроблять, то знайдуть призи. Моїй Лізі дуже подобаються квести, але водити окремо, щоб хтось провів, це дорого. А так купила кілька різних, вони собі самі грають, я, щоправда, призи міняю і доповнюю. Але дуже здорово.
|
|
| |