Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Інтерактивні іграшки
Gordon Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Давайте викладати приклади інтерактивних іграшок для дітей.

Nasar Повідомлення # 2
одеський форум
Підполковник
Ось тут також цього добра навалом Брали в подарунок племіннику минулого тижня.

Fiuman Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
До речі, якщо не знаєте, що подарувати дитині, ознайомтеся з інформацією

romero Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Хочу поділитися корисною інформацією для тих, хто робить дитячі іграшки своїми руками. Моя дружина шиє ляльок і представляє свої роботи на проєкті zolotiruky де представлені роботи найкращих хенд-мейд майстрів у цій категорії.

Nelli Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Цитата romero ()
Хочу поділитися корисною інформацією для тих, хто робить дитячі іграшки своїми руками. Моя дружина шиє ляльок і представляє свої роботи на проєкті zolotiruky де представлені роботи найкращих хенд-мейд майстрів у цій категорії.
спасибі, що розповіли про сай, там справді дуже красиві й унікальні роботи. для подарунків якраз те що треба

romero Повідомлення # 6
одеський форум
Сержант
А як Вам така іграшка, телескоп opticspace.com.ua зараз обираю для синочка, йому вже шість, і думаю, актуально буде почати знайомити його з космосом.

Natali38 Повідомлення # 7
одеський форум
Сержант
Мені подобаються інтерактивні іграшки, коли вони йдуть у вигляді тварин.такі є тут, ми вже купили цуценя для дитини)

yelmat Повідомлення # 8
одеський форум
Підполковник
Моєму синові дуже подобаються пазли. Я дуже багато купую їх у магазині Колорит. До речі не тільки пазли беру, конструктори різні теж йому подобаються. У цьому магазині хоч ціни адекватні, а скрізь іграшки коштують реально космічні гроші!

Inakata Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
цікава тема, спасибі, буду вивчати

stello4ka Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
А ми нещодавно котика Фур Ріал замовили Доньці дуже сподобався!  smile

Ganethad Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Зараз мало не кожна іграшка інтерактивна, особливо іграшки для хлопчиків: то на радіоуправлінні, то конструктор лего, то ще якась електронна іграшка! У мій час було тільки два типи іграшок, машинка або пістолет

jusy Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
Цитата Ganethad ()
Зараз мало не кожна іграшка інтерактивна, особливо іграшки для хлопчиків: то на радіоуправлінні, то конструктор лего, то ще якась електронна іграшка! У мій час було тільки два типи іграшок, машинка або пістолет
Дивно, а що ляльок не було))), може звичайно ви хлопчик, але на аватарі - дівчинка))).
Додано (17.03.2020, 11:05)
---------------------------------------------
а я нещодавно для себе відкрила не просто інтерактивні ігри, а майже пригодницькі дитячі ігри. Дитячі квести. Замовляємо коробочки з квестами в інтернет-магазині Розумні ігри і вдома діти грають, в гості беремо і малеча сама себе займає, не розбійничає. Грає, щоправда іноді голосно сперечаються хто правий))) ну то таке. І найголовніше немає тих, хто програв чи виграв. Вони разом грають, як одна команда, весело, цікаво. Суть полягає в тому, що вони мають розгадати загадки, ребуси, ще щось там і якщо все правильно зроблять, то знайдуть призи. Моїй Лізі дуже подобаються квести, але водити окремо, щоб хтось провів, це дорого. А так купила кілька різних, вони собі самі грають, я, щоправда, призи міняю і доповнюю. Але дуже здорово.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: