Музичний інструмент
|
|
Hasb | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Якому інструменту віддати перевагу? Хочу доньку віддати в муз.школу.
|
|
| |
Veslo | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я просто в захваті від скрипки, дуже люблю її звучання, і як на мене кращого для дівчинки годі й чекати!
|
|
| |
AlisFrolova | Повідомлення # 3 |
Сержант
| А я купила своїй крихітці синтезатор - хочемо стати великими музикантами)))
|
|
| |
Kate | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Мені теж здається, що на фортепіано віддати дівчинку. Якби був хлопчик, то на гітару або акордеон.
|
|
| |
Exiousle | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Моя донька ходить на фортепіано і всім раджу для дівчаток обирати такий напрямок. Якраз хочу купити своїй донечці синтезатор. До речі може хтось знає де можна його придбати взагалі? Взагалі якої фірми краще брати, щоб один раз купити і на довго?
|
|
| |
Stasyan | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Цитата Exiousle ( ) Моя донька ходить на фортепіано і всім раджу для дівчаток обирати такий напрямок. Якраз хочу купити своїй донечці синтезатор. До речі може хтось знає де можна його придбати взагалі? Взагалі якої фірми краще брати, щоб один раз купити і на довго? Мені теж здається, що для дівчинки найоптимальніший інструмент - це клавішний. У кожного, звісно, своя думка з цього приводу, але в мене особисто така. Моя малеча підросте і теж її віддам у музичну школу в клас фортепіано. А ось з приводу синтезатора, підкажу Вам, де можна купити, бо нещодавно купував племінникові своєму, він теж клавішник у нас) я замовляв йому цей музичний інструмент, тому що вибір гідний, підійшов за параметрами і бюджетом. Адже там купа параметрів, які потрібно враховувати, наприклад кількість клавіш, поліфонія, автоакомпанемент, кількість вбудованих тембрів тощо. Оскільки він музикант-початківець, то поки зупинилися ми на YAMAHA PSR-F50, йому його вистачає з головою.
|
|
| |
Дексар | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Моя донька займається в музичній школі за класом фортепіано, додому піаніно ми вирішили не брати, купили Синтезатор Yamaha DGX-230, його і продати легше, якщо їй не сподобається грати, і розмістити простіше. Квартира у нас невелика, піаніно не помістилося б у дитячій кімнаті.
|
|
| |
JuliaD | Повідомлення # 8 |
Сержант
| для дівчинки скрипка добре підійде
|
|
| |
yagodka | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Можна спробувати і скрипку, і гітару, і клавішні інструменти! У нас донька вчилася грати на піаніно, але коли постало питання про купівлю власного музичного інструменту, я зрозуміла, що це дуже дорогий інструмент, і тоді ми купили синтезатор у музичному магазині showmarket.com. Ми вибрали гарний синтезатор відомого бренду, і по ціні доступно, і місця займає небагато, донька теж дуже задоволена!
|
|
| |
Lana4512 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| мені гітара подобається, а я в дитинстві на бандурі грала))) не було у батьків грошей на інструмент, а бандури там давали)))
|
|
| |
yuli23 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| я грала на фортепіано, досі в будинку стоїть припадає пилом )
|
|
| |
Марсик | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| мене батьки змушували ходити в музичну школу, грати на баяні, він такий важкий, ну взагалі не дитячий інструмент!
|
|
| |
Міха | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| я за гітару!
|
|
| |