Якщо поставити запитання батькам: "А чи хворіє Ваша дитина? Однозначно всі дадуть відповідь: "Так!" Але ніхто так і не може відповісти: "Чому?". Стандартні запитання: - Чи варто робити щеплення в пологовому будинку? - Де і як купити якісну, перевірену вакцину? - Чи є сенс робити щеплення від грипу і в які терміни? - Що буде, якщо порушити графік вакцинації? - Як підготуватися до вакцинації, щоб мінімізувати ризик ускладнень? Або "Три дні ходимо в садок - а потім місяць хворіємо!" - знайоме? Я, як мама, хочу всіх батьків запросити до Центру Спеціальної Підготовки в м. Одеса. Провідні педіатри відповідають на всі запитання на семінарах, дуже доступно і зрозуміло, що ж таке насправді "дитина, яка часто хворіє", про імунітет і недостатню опірність організму до вірусних і бактеріальних інфекцій. Причини таких частих хвороб у діток, які ходять у садок, і заходи їхньої профілактики. А також про алергію, глистяні інвазії, загартовування та режим дня. Бо саме у ваших руках - здоров'я вашої дитини!