Дитина і телевізор?
|
|
Дбайлива | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Моя дитина теж пристрастилася дивитися телевізор, так тепер це кошмар. Жити без нього не може. Але я взагалі проти телевізора і всіх сучасних гаджетів у ранньому віці. Вважаю, що це тільки шкодить і здоров'ю, і взагалі розвитку дитини, оскільки зараз з усіх інформаційних джерел іде цілеспрямоване промивання мізків, а дитячий незміцнілий організм, як сліпе кошеня. Тож я намагаюся робити акцент на книжках, дитячих журналах, енциклопедіях. Останнім часом передплачую журнал "Пізнайко". Раджу і Вам, спробувати
|
|
| |
Oxana | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Телевізор можна дивитися тільки 20 хв на день маленьким дітям. І краще звісно контролювати, що дивиться.
|
|
| |
Тимохіна | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Цитата Oxana ( ) Телевізор можна дивитися тільки 20 хв на день маленьким дітям. І краще звісно контролювати, що дивиться. А "маленькі" - це яка вікова категорія?
|
|
| |
Punya | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| От цікаво, 20 хвилин поспіль, чи краще ділити на порції?
|
|
| |
Lorelai23 | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Я проти тривалого перегляду, а ось по годинці на день не зашкодить.
|
|
| |
Eva | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| На жаль, матусі не можуть впоратися з дітками, потрібно ж і їсти приготувати, і поприбирати. І дитині вмикають телик-мультики. Звичайно вона звикає і потім зайняти чимось іншим важкувато буде. Тому відразу не можна залишати біля телика на пів дня.
|
|
| |
vitalia | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| телевізор це шкода
|
|
| |
Глорі | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| А мої телевізор взагалі не дивляться, а ось у смартфоні можуть залипнути надовго. Подарувала своїм донькам по Мобільному телефону Doogee T6 Black і тепер їх у реальний світ складно витягати - там і соціальні мережі (спілкування з друзями), і ігри, і перегляд відео на Ютубі. Відчуваю, скоро потрібно буде вводити обмеження на смартфон.
|
|
| |
ірина1990 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| якщо тільки не довго 15-20 миг
|
|
| |
vita-mosom | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Від того, що дитина подивиться кілька серій мультфільму, нічого поганого не станеться. Зараз стільки розвивальних і навчальних мультфільмів, що їхній перегляд буде тільки на користь. Інша справа, коли ви самі дивитеся всілякий шлак по телевізору і привчаєте дитину до того ж, то скаржитися на мультики тут уже не потрібно...
|
|
| |
Яра | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| та нехай дивляться, тільки небагато
|
|
| |
Zazhygalka | Повідомлення # 12 |
Полковник
| Якщо взагалі не дивитимуться, тільки користь буде і нічого не втратять.
|
|
| |
Mellange | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| А ви йому мультики англійською мовою вмикайте, заодно і користь буде ) А так, загалом, так, я б забороняла дивитися TV більше години на день!
|
|
| |
Моллі | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| А мультики англійською - це гарна ідея!
|
|
| |
Ljusinda | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Згадайте себе в такому віці, ми теж дивилися і казки, і мультики. Головне, що дивиться дитина? Я просто контролювала, що вона дивиться... Додано (01.07.2017, 17:33) --------------------------------------------- Згадайте себе в такому віці, ми теж дивилися і казки, і мультики. Головне, що дивиться дитина? Я просто контролювала, що вона дивиться...
|
|
| |