Незвичайні місця для сексу
|
|
Forum4anin | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Незвичайні місця для сексу
Форумчани, давайте ділитися своїми подіями в житті, а точніше приємними спогадами...
Які у Вас були незвичайні місця для сексу?! Закомплексованих скигліїв прохання не писати
Мої незвичайні місця для сексу, звісно ж, пов'язані з морем (я ж одесит)...
Уявіть собі одеські морські схили, літо, близько 12-ї години ночі, темно, майже немає людей...
Коротше ситуація так сподобалася, що ми з дівчиною підняли на схили, знайшли дерево, що майже впало... Облокотив її на дерево і... Найвеселіше, що дівчина дуже голосно кричала, плюс ще, мабуть, люди десь недалеко проходили...
Ось так було весело smile По сьогоднішній день із дівчиною згадуємо... Вона ще каже, що десь недалеко собаки гавкали, хоча спогади дуже позитивні
|
|
| |
znatok | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Особисто в мене була ситуація веселіша... Пішли з дівчиною в кіно і навіть не на місця для поцілунків, а на перший ряд у кінотетр сінема сіті в Одесі. Фільм романтичний, здається "Софо", ну коротше, мені дуже захотілося, обмацав дівчину і опустив її голосу собі на коліна... Такого міньєта мені в житті ніхто не робив... Дуже класні задоволення... Коли вона закінчила і я, то подивився нагору, там було небагато людей, але вони, мабуть, усе бачили!!!
Місце може і не дуже незвичайне для сексу, але сцуко таке запам'ятовується на все життя...
|
|
| |
sportivniy | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| В Одесі в парку Перемоги дуже чудові місця для сексу Кущі дуже багато разів створювали дуже чудову романтику для і моєї знайомої
Дуже багато разів прогулянка парком закінчувалася сексом... Екстрим і незвичність цього сексу робить дуже чудовий оргазм
Вибачте за вульгарність...
|
|
| |
Nasar | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| даа, у парку це точно екстрим))
|
|
| |
Lisa5 | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| а в поїзді у когось було?)))
|
|
| |
Natali | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| ми частенько захоплюємося сексом у машині... благо, вікна тоновані
|
|
| |
krypinav | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| це найбільш незвичайне місце ruscamsgirl
|
|
| |
Lisa5 | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| А я ось ніколи сексом у машині не займалася) Потрібно терміново машу купувати) хехе
|
|
| |
Evstaf | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Статтю прочитав про де найбільше сексом займаються, на другому місці природа...
|
|
| |
Hasb | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| У парку класно на лавочці!
|
|
| |
Evstaf | Повідомлення # 11 |
Сержант
| У парку на лавочці влітку може й нічого, для екзотики. Але на пляжі напевно все таки романтичніше. Панянки як думають?
|
|
| |
julchonochka | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| ой, де в нас тільки не було))) і в парку на лавочці, і в під'їзді, і на річці, і в лісі... хоча ми зразкова подружня пара і в нас є дім))
|
|
| |
TheRoad | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| У літаку в туалеті)
|
|
| |
Hasb | Повідомлення # 14 |
Підполковник
| Цитата TheRoad ( ) У літаку в туалеті) Потрібно спробувати)
|
|
| |
Сюзипусі | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Не звичайний секс це в ліфті, або на природі прикольно я колись була в Сочі і там займалася на пляжі ввечері це було дуже приємно там багато повій у Сочі теж всі займаються сексом на пляжі.
|
|
| |