Секс туризм в Одесі
|
|
Odessit | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Секс туризм в Одесі Секс індустрія в Одесі
Чому в Одесі так сильно поширений секс туризм і взагалі секс індустрія?! Я знаю багато історій, які розповідають знайомі, про іноземців, які приїжджають просто заради сексу в Одесу... Також близько пів року тому багато видань писали, що Одесі присудили звання секс-столиці Європи... Чому саме наше місто?! Чому саме Одеса?!
|
|
| |
znatok | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Я вже давно не ставлю собі подібне запитання, бо напевно знайшов на нього відповідь... Одеса завжди була завжди вільним портовим містом, а оскільки портове - значить зі своєю секс-індустрією. Повії є в будь-якому портовому місті. Секс туризм відповідно зароджувався саме від цього...
У нас в Одесі навіть були свої вулиці білих простирадл, як у Голландії вулиці червоних ліхтарів. Вулиці білих простирадл називали по тому, що коли повія була зайнята роботою, вона вивішувала біле простирадло... В Одесі навіть була приказка, що найкраща дружина - це колишня повія...
Усе це лірика, але на сьогодні Одеса так і залишилася вільним містом. Часи змінилися, влада теж, але заповзятливі господарі борделів завжди вміли домовлятися з правоохоронцями, які й до сьогодні їх кришують... Також ще чималий і значний чинник - це молоді дівчата з довколишніх сіл, які таким чином заробляють собі на життя... Усе це у нас відкрито, що випливає з теми, на цьому одеському форумі, "повії Одеси".
Висновок: секс індустрія і секс туризм в Одесі був і буде завжди. Він пережив і зміни влади, і зміни життя, але залишився непереможним.
|
|
| |
ImGuest | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Ну а зараз кажуть, що в Україні легалізують цей бізнес і тепер не тільки сайти, де можна знайти собі фею на вечір на кшталт odessex.com, а й Розумовська буде людною, та й борделів на кожному кроці організовується, на Канатній, наприклад, серед весільних салонів))
|
|
| |
Biontuzun | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Тому що мужикам завжди потрібен секс
|
|
| |
dejver | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Тому що це Європа!
|
|
| |
Happy | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Одеса це туристичне місце і якби не було попиту то ресурси типу http://minuet.biz/ не мали б популярності і не розвивались що б призводило до їх закриття,а так раз вигідно всім то дана сфера процвітає!
|
|
| |
kcapdoc3 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Якщо повії - це секс-туризм, то у мене чорний пояс))
|
|
| |
Nikinv | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Тому що в Одесі найкрасивіші повії ))))
|
|
| |
LollySun | Повідомлення # 9 |
Майор
| Мені особисто вистачає і сексу по телефону. Часто користуюся цим сервісом sexcall Не знаю чому, але це дуже мене збуджує. Рекомендую і вам спробувати
|
|
| |
Daniloslgax | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Ви швидко придумали таку незрівнянну відповідь?
|
|
| |
LinkoLbn | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Чудова відповідь, мене потішило! З чого взяли, що повії найкрасивіші в Одесі!
|
|
| |
dueyn | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| в Україні загалом узагалі поширений секс-туризм і іноземці приїжджають до наших дівчат спеціально
|
|
| |
Reevs | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Але цим хвалиться не варто
|
|
| |