Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Секс туризм в Одесі
Odessit Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Секс туризм в Одесі
Секс індустрія в Одесі

Чому в Одесі так сильно поширений секс туризм і взагалі секс індустрія?! Я знаю багато історій, які розповідають знайомі, про іноземців, які приїжджають просто заради сексу в Одесу... Також близько пів року тому багато видань писали, що Одесі присудили звання секс-столиці Європи... Чому саме наше місто?! Чому саме Одеса?!

znatok Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Я вже давно не ставлю собі подібне запитання, бо напевно знайшов на нього відповідь... Одеса завжди була завжди вільним портовим містом, а оскільки портове - значить зі своєю секс-індустрією. Повії є в будь-якому портовому місті. Секс туризм відповідно зароджувався саме від цього...

У нас в Одесі навіть були свої вулиці білих простирадл, як у Голландії вулиці червоних ліхтарів. Вулиці білих простирадл називали по тому, що коли повія була зайнята роботою, вона вивішувала біле простирадло... В Одесі навіть була приказка, що найкраща дружина - це колишня повія...

Усе це лірика, але на сьогодні Одеса так і залишилася вільним містом. Часи змінилися, влада теж, але заповзятливі господарі борделів завжди вміли домовлятися з правоохоронцями, які й до сьогодні їх кришують... Також ще чималий і значний чинник - це молоді дівчата з довколишніх сіл, які таким чином заробляють собі на життя... Усе це у нас відкрито, що випливає з теми, на цьому одеському форумі, "повії Одеси".

Висновок: секс індустрія і секс туризм в Одесі був і буде завжди. Він пережив і зміни влади, і зміни життя, але залишився непереможним.

ImGuest Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Ну а зараз кажуть, що в Україні легалізують цей бізнес і тепер не тільки сайти, де можна знайти собі фею на вечір на кшталт odessex.com, а й Розумовська буде людною, та й борделів на кожному кроці організовується, на Канатній, наприклад, серед весільних салонів))

Biontuzun Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Тому що мужикам завжди потрібен секс

dejver Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Тому що це Європа!

Happy Повідомлення # 6
одеський форум
Сержант
Одеса це туристичне місце і якби не було попиту то ресурси типу  http://minuet.biz/ не мали б популярності і не розвивались що б призводило до їх закриття,а так раз вигідно всім то дана сфера процвітає!

kcapdoc3 Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Якщо повії - це секс-туризм, то у мене чорний пояс))

Nikinv Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Тому що в Одесі найкрасивіші повії ))))

LollySun Повідомлення # 9
одеський форум
Майор
Мені особисто вистачає і сексу по телефону.  Часто користуюся цим сервісом sexcall Не знаю чому, але це дуже мене збуджує. Рекомендую і вам спробувати

Daniloslgax Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Ви швидко придумали таку незрівнянну відповідь?

LinkoLbn Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Чудова відповідь, мене потішило! З чого взяли, що повії найкрасивіші в Одесі!

dueyn Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
в Україні загалом узагалі поширений секс-туризм і іноземці приїжджають до наших дівчат спеціально

Reevs Повідомлення # 13
одеський форум
Рядовий
Але цим хвалиться не варто

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: