Про почуття до повії, дівчини за викликом
|
|
Odessit | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Про почуття до повії, дівчини за викликом СПЕЦІАЛЬНІСТЬ ЛЮДИНИ В ЖИТТІ НЕ МАЄ ЖОДНОГО ЗНАЧЕННЯ
Борис Музальов опублікував у себе в фейсбуці, я не зміг не скопіювати... Напевно у багатьох таке було...
Почув, що закрився, з незрозумілих для мене причин, фітнес-клуб "Максимус", який розташовувався раніше в готелі "Kempinski", а потім перейменований у готель "Одеса". Так от, кілька років тому я тренувався в цьому фітнес-клубі і одного разу мені призначили зустріч на 1-му поверсі, в холі, біля акваріума з акулами.
У кожного з нас є генетично закладений тип сексуального партнера, який у рафінованому стані зустрічається дуже рідко. І я в цьому холі побачив за сусіднім столиком саме таку дівчину. Вона була схожа на мій ідеал на всі 100. Я засмутився, що був у спортивній формі й далеко від автомобіля. Та все ж покликав офіціанта і написав записку, вкравши текст у когось із літераторів: "Сьогодні ввечері. Мене влаштує будь-який час. Це пропозиція". І номер телефону. Віддав записку офіціантові. Встав і пішов тренуватися. Настрій був зіпсований і пригнічений. Удача пройшла повз, а я тут.
Пролунав дзвінок. Дівчина представилася і сказала, що вона чекає на мене в барі на 23-му поверсі. Світ засяяв бенгальськими вогнями. Я піднявся на 23-й поверх. На зустріч мені вишикувалося кілька дівчат. Серед них була і вона. Я зрозумів, що вона - дівчина на замовлення. Я відчув себе безглуздо. У душі все обірвалося. Я вибачився і пішов до ліфта. Вона зайшла зі мною в ліфт і сказала, що якщо я хочу, вона може кинути цю "справу". Я знову вибачився і поспішно вийшов з ліфта.
Минуло кілька років, я побачив її на одному з концертів у Києві. Ми впізнали один одного. І обидва зрозуміли це. В антракті, у фойє, я знайшов її - вона була не одна. Вона перша підійшла із супутником до мене і сказала: "Знайомтеся, мій чоловік..." І я представився, сторопівши вкотре від її краси. Йдучи, подумав, який я дурний, адже спеціальність і соціальне становище менш важливі, ніж психотип партнера. Не повторюйте моїх помилок, вибирайте Завжди Любов.
|
|
| |
Evstaf | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Звісно, дуже може бути, що вона змінилася або, як кажуть, перебісилася. Але...
|
|
| |
zoloto889 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Казки, такі казки))
|
|
| |
TheRoad | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Цитата zoloto889 ( ) Казки, такі казки)) Її говорите)
|
|
| |
Sea_lover | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цікаво )
|
|
| |
Wester | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Маячня якась... мені здаються повії мерзенними...
|
|
| |
Фонтан | Повідомлення # 7 |
Майор
| Чорт забирай, що написано.
|
|
| |
romero | Повідомлення # 8 |
Сержант
| всяке у світі трапляється
|
|
| |
Elisanda | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| чиїсь підліткові фантазії)00)
|
|
| |
chichi-sila | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як на мене, це щось зі сфери фантастики. Про колишню роботу своєї дружини, та ще й такого плану, чоловік би дізнався дуууже швидко.
|
|
| |