Як правильно і красиво піти від дівчини?!
|
|
Forum4anin | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Як правильно і красиво піти від дівчини?!
Питання: "Як правильно і красиво піти від дівчини?!" дуже давно хвилює.
Дівчина хороша, любить, а мені хочеться піти... Але просто кинути не можу, шкода, хочеться красиво, щоб усе було. Людина просто вона дуже хороша, а образити не хочу!
Може хтось порекомендує, що робити?!
|
|
| |
serg | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| А що тут рекомендувати? Що б не робив, образиться... у кращому разі залишитися друзями, у гіршому - дівчина найме кілера ) На мій погляд, краще підлаштувати все так, щоб вона сама пішла або щось подібне.
|
|
| |
ADONIS | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Цитата serg ( ) А що тут рекомендувати? Що б не робив, образиться... у кращому разі залишитися друзями, у гіршому - дівчина найме кілера )На мій погляд, краще підлаштувати все так, щоб вона сама пішла або щось подібне. Щоб пішла - це значить все ж таки її якось образити...
А взагалі я намагаюся обходити такі питання, йду по-англійськи Так тоді не сильно переймаєшся!
|
|
| |
Wave | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата ADONIS ( ) Щоб пішла - це значить все ж таки її якось образити...А взагалі я намагаюся обходити такі питання, йду по-англійськи Так тоді не сильно переймаєшся! А совість-то не мучить?
|
|
| |
ARIS | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я теж схиляюся до того, що легше піти по-англійськи і сильно не заморочуватися над тим, що сказати і як пояснювати. Та й совість не мучить... Як може мучити совість, якщо в тебе до цієї людини немає жодних почуттів!
|
|
| |
znatok | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Цитата Wave ( ) А совість-то не мучить? Якщо Ви не помітили, то це чоловічий форум... Дівчині тут не місце!
А щодо суті питання, то реально непросто... Якщо добре ставишся до людини, то образити не хочеш... То що терпіти і себе мучити?! От невдача...
|
|
| |
xolodnaya | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| та пояснити просто все, замовити гарний букет тут у день зустрічі або наступного дня, це все-таки згладить ситуацію
|
|
| |
Lowtrade | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Довше будеш її парити-подумає, що виробляєшся, щоб отримати більше. Якщо довго навіть зустрічалися - просто сказати: потрібно розійтися, тому що....Ну і все - вільний.
|
|
| |
Маргарита1245 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Просто взяти й піти.
|
|
| |
ВікторПонам | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Від них правильно не втечеш. У будь-якому разі ти будеш назавжди для неї поганим.
|
|
| |
Metr | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Причину знайдіть і всі справи)
|
|
| |
Ffijfa | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Цей незручний момент, коли людина каже, що жити без тебе не може, ти з нею розлучаєшся, а вона чомусь не вмирає.
|
|
| |
Slemiosse | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Нормально все пояснити і всі справи!
|
|
| |
DimonBMX | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Цитата Slemiosse ( ) Нормально все пояснити і всі справи! Твої слова та богу у вуха)
|
|
| |
Valarij | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Просто сказати правду)
|
|
| |