izvrot.icu відгуки
|
|
Mark | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| izvrot.icu відгуки
Цікавлять відгуки про сайт izvrot.icu проекту Ізврот, я бачу тебе. На російському форумі поставив запитання, так мене заблокували і видалили обліковий запис. Що це за проєкт такий, за який так усе чистять?
|
|
| |
Ignatiev | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Mark ( ) izvrot.icu відгукиЦікавлять відгуки про сайт izvrot.icu проекту Ізврот, я бачу тебе. На російському форумі поставив запитання, так мене заблокували і видалили обліковий запис. Що це за проєкт такий, за який так усе чистять? Я Вам скажу так, видаляють про них інформацію на всій території Росії і Білорусії. Видно кришує цю "організацію" хтось із ФСБ у РФ і КДБ у Білорусії або інші високопоставлені органи, якщо в цих країнах уся негативна інформація про них зникає.
|
|
| |
Никифор | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Mark ( ) izvrot.icu відгукиЦікавлять відгуки про сайт izvrot.icu проекту Ізврот, я бачу тебе. На російському форумі поставив запитання, так мене заблокували і видалили обліковий запис. Що це за проєкт такий, за який так усе чистять? А що ви хочете про них почути? Скажу так - якщо б'ють, то конкретно і жорстко, якщо піарять у месенджерах і соц. мережах, то дізнаються всі, їм може позаздрити будь-яке рекламне агентство. У поліцію заяву не напишете, у них скрізь усе схоплено + хороша доказова база, ще термін припаяти можуть.
|
|
| |
Egor2022 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Никифор ( ) А що ви хочете про них почути? Скажу так - якщо б'ють, то конкретно і жорстко, якщо піарять у месенджерах і соц. мережах, то дізнаються всі, їм може позаздрити будь-яке рекламне агентство. У поліцію заяву не напишете, у них скрізь усе схоплено + хороша доказова база, ще термін припаяти можуть. Зіткнувся з цими "активістами", жорстко працюють, конкретно, точно ФСБ. Здала мене їм 16-річна дівчина, з якою я замутив, разом з усією нашою перепискою. Приїхали, відпрацювали жорстко - зуби вибиті, очі не видно, струс головного мозку, перелом руки і ребер, відбиті нирки. Ще все дружині переслали і розрекламували мене у всіх соціальних мережах і месенджерах. Навіть не знаю як це все вирішити.
|
|
| |
Ignatius | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Egor2022 ( ) Зіткнувся з цими "активістами", жорстко працюють, конкретно, точно ФСБ. Здала мене їм 16-річна дівчина, з якою я замутив, разом з усією нашою перепискою. Приїхали, відпрацювали жорстко - зуби вибиті, очі не видно, струс головного мозку, перелом руки і ребер, відбиті нирки. Ще все дружині переслали і розрекламували мене у всіх соціальних мережах і месенджерах. Навіть не знаю як це все вирішити. Проживаю в Москві, засвітився на одному з чатів у листуванні з хлопцем, потрапив до них у базу, зустріли мене їхні "активісти" біля будинку... Тепер у мене зламаний ніс і нога, запливло око, відчуваю як ворушаться ребра, радує єдине, що інвалідом не зробили. Б'ють жорстко, і все знімають на камеру, разом із доказами. Зіпсували мені здоров'я добре, ще в соціальних мережах розрекламували, тож половина сусідів від мене шарахається.
|
|
| |
Джуліус | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Ignatius ( ) Проживаю в Москві, засвітився на одному з чатів у листуванні з хлопцем, потрапив до них у базу, зустріли мене їхні "активісти" біля будинку... Тепер у мене зламаний ніс і нога, запливло око, відчуваю як ворушаться ребра, радує єдине, що інвалідом не зробили. Б'ють жорстко, і все знімають на камеру, разом із доказами. Зіпсували мені здоров'я добре, ще в соціальних мережах розрекламували, тож половина сусідів від мене шарахається. А я вирішив підзаробити, почав викладати свою дружину, звісно, без обличчя на деяких сайтах для самотніх чоловіків. Знайшли мене, не просто знайшли, а з усією моєю таємницею, юридично хлопці дуже підготовлені. Писав заяву скрізь, домогтися нічого не можна. Та ще й у дворі зустріли так, що звідти я поїхав у реанімацію. Дружина пішла, тому що її посвітили в усі подробиці, сусіди мене стороною обходять, друзі відвернулися. Що робити розуму не маю.
|
|
| |
Єфрем | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Джуліус ( ) А я вирішив підзаробити, почав викладати свою дружину, звісно, без обличчя на деяких сайтах для самотніх чоловіків. Знайшли мене, не просто знайшли, а з усією моєю таємницею, юридично хлопці дуже підготовлені. Писав заяву скрізь, домогтися нічого не можна. Та ще й у дворі зустріли так, що звідти я поїхав у реанімацію. Дружина пішла, тому що її посвітили в усі подробиці, сусіди мене стороною обходять, друзі відвернулися. Що робити розуму не маю. Не заздрю Вам, але й мені ці "доброзичливці" життя зламали, хоч і не били. Я любитель чоловічої статі. Вони мене вирахували, повністю, з усіма даними і доказами, і відправили все сестрі, матері і колегам по роботі. У результаті, на роботі спочатку зацьковували жартами, а потім звільнили з неіснуючого приводу. Але цим усе ще не закінчилося! Після мого звільнення з колишньої роботи, почав шукати іншу, а виявляється, що нових співробітників багато менеджерів з персоналу моніторять і через Яндекс, а в Яндексі висить ця анкета на їхньому сайті, що я збоченець. Коротше, потикався, помикався і пішов працювати вантажником на базар, а не головним менеджером.
|
|
| |
Svyat | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Цитата Єфрем ( ) Не заздрю Вам, але й мені ці "доброзичливці" життя зламали, хоч і не били.Я любитель чоловічої статі. Вони мене вирахували, повністю, з усіма даними і доказами, і відправили все сестрі, матері і колегам по роботі. У результаті, на роботі спочатку зацьковували жартами, а потім звільнили з неіснуючого приводу. Але цим усе ще не закінчилося! Після мого звільнення з колишньої роботи, почав шукати іншу, а виявляється, що нових співробітників багато менеджерів з персоналу моніторять і через Яндекс, а в Яндексі висить ця анкета на їхньому сайті, що я збоченець. Коротше, потикався, помикався і пішов працювати вантажником на базар, а не головним менеджером. Може вам варто якось із ними домовитися?
|
|
| |
Єфрем | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Svyat ( ) Може вам варто якось із ними домовитися? Намагався не йдуть на розмову, не виходить у мене з ними домовиться.
|
|
| |
Єжов | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Цитата Svyat ( ) Може вам варто якось із ними домовитися? Хотів різноманітності в статевому житті. Знайшов двох малоліток на спеціальному сайті, поспілкувалися в чаті, обмінялися фотографіями, ну і мені за кілька днів, з незнайомого акаунта "пред'явили" анкету в базі на мене. Я швидко зметикував і почав писати їм у техпідтримку, через телеграм-бота. Вони ще не встигли розіслати нікому з рідних. Якщо коротко, я сам запропонував зробити благодійний внесок для їхньої організації. Після моєї безоплатної допомоги інформацію про мене почистили.
|
|
| |
Ємельянов | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Єжов ( ) Хотів різноманітності в статевому житті. Знайшов двох малоліток на спеціальному сайті, поспілкувалися в чаті, обмінялися фотографіями, ну і мені за кілька днів, з незнайомого акаунта "пред'явили" анкету в базі на мене. Я швидко зметикував і почав писати їм у техпідтримку, через телеграм-бота. Вони ще не встигли розіслати нікому з рідних. Якщо коротко, я сам запропонував зробити благодійний внесок для їхньої організації. Після моєї безоплатної допомоги інформацію про мене почистили. Я таким же чином вирішив, вирішив свої проблеми, які сам собі і створив, зв'язався з ними через тех. підтримку і все врегулював. Раджу постраждалим від своєї похоті, відразу включати мозок і вирішувати ситуацію швидко. Далі буде гірше вирішити цю проблему, та й репутація постраждає.
|
|
| |
Ignatius | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Цитата Єжов ( ) Хотів різноманітності в статевому житті. Знайшов двох малоліток на спеціальному сайті, поспілкувалися в чаті, обмінялися фотографіями, ну і мені за кілька днів, з незнайомого акаунта "пред'явили" анкету в базі на мене. Я швидко зметикував і почав писати їм у техпідтримку, через телеграм-бота. Вони ще не встигли розіслати нікому з рідних. Якщо коротко, я сам запропонував зробити благодійний внесок для їхньої організації. Після моєї безоплатної допомоги інформацію про мене почистили. Буду вирішувати проблему за вашою порадою, спасибі, що підказали.
|
|
| |