Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
де купити брендовий одяг в Одесі?
olesya455 Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
дорогі чоловіки, підкажіть, де у нас можна придбати чоловічий одяг від відомих брендів? побоююся підробок, потрібні перевірені магазини. 
бажаний асортимент: сорочки і джинси.) 
заздалегідь дякую за допомогу.))

Komrad Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Цитата olesya455 ()
дорогі чоловіки, підкажіть, де у нас можна придбати чоловічий одяг від відомих брендів? побоююся підробок, потрібні перевірені магазини. бажаний асортимент: сорочки і джинси.) 
заздалегідь дякую за допомогу.))
Зазвичай керуюся не маркою, а самими матеріалами одягу, наприклад синтетику з дитинства не переношу. По магазинах зараз практично немає часу ходити, тому намагаюся брати в українських інтернет-магазинах, підтримувати вітчизняний бізнес так би мовити))
Щоправда якихось улюблених магазинів у мене немає, хіба що на olx часто щось беру, і не тільки з одягу. Можливо, це через те, що по роботі часто там сиджу. У будь-якому разі 3 сорочки я там уже точно брав у різних продавців, і якість щоразу була чудова!

Homa Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Цитата Wester ()
Спочатку боявся брати брендовий одяг в Україні через інтернет через відсутність можливості примірки, але брат мене вмовив узяти до нього на весілля однакову сорочку з іншими друзями нареченого, і я був приємно здивований, коли вона мені підійшла. Загалом, реальність виявилася куди як рожевішою, ніж мені уявлялося з висоти песимізму)
Ось так завжди, починається з однієї сорочки, а потім дивишся, а у тебе вже вся шафа забита стильним одягом)))

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: