де купити брендовий одяг в Одесі?
|
|
olesya455 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| дорогі чоловіки, підкажіть, де у нас можна придбати чоловічий одяг від відомих брендів? побоююся підробок, потрібні перевірені магазини. бажаний асортимент: сорочки і джинси.) заздалегідь дякую за допомогу.))
|
|
| |
ВікторПонам | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Ти зараз повно інтернет-магазинів, де можна знайти будь-який одяг.
|
|
| |
Metr | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Чесно кажучи, я по магазинах взагалі навіть не ходжу. Абсолютно все (починаючи від шкарпеток і закінчуючи верхнім одягом) купую в інтернеті. Це економніше і в плані часу, і грошей. Єдина моя порада - не купуйте китайські речі (не дивлячись на те що вони на перший погляд дешевші). Десь пів року тому купував собі тут толстовку. Виглядає дуже стильно і молодіжно, але найголовніше, що і якість тішить, річ практично невбивана. А тут якось натрапив в інтернеті на магазин з такими ж толстовками тільки made in China і купився на нижчу ціну. Загалом не буду довго розповідати - я її після двох тижнів шкарпетки списав у гараж, тому що вона після прання деформувалася і покашлатилася.
|
|
| |
Тіхан | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| інтернет рулить
|
|
| |
TheRoad | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Щодо одягу я теж прихильник магазинів, можна подивитися, як одяг на тобі сидить, а ось аксесуари під одяг можна і в інтернеті замовити.
|
|
| |
Nasar | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Можна подумати в стаціонарних магазинах немає підробок? Якщо боїтеся обману - замовляйте все післяплатою, щоб напевно. У будь-якого магазину, що поважає себе, ця можливість не є табу. Нещодавно замовляв собі джинси Chrome Hearts чинив саме таким чином. А щодо цінової політики, то через інтернет Ви купите таку ж річ, тільки дешевше.
|
|
| |
Вікторія21021 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Всім привіт, Ось чоловікові замовляла спортивний костюм, в інтернет магазині Джоконда Чоловікові дуже сподобався костюм, розмір менеджер по телефону допоміг з вибором розміру. Дуже задоволений, з покупкою. так, що замовляйте, на пошту швидко дійшла посилка
|
|
| |
Komrad | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Цитата olesya455 ( ) дорогі чоловіки, підкажіть, де у нас можна придбати чоловічий одяг від відомих брендів? побоююся підробок, потрібні перевірені магазини. бажаний асортимент: сорочки і джинси.) заздалегідь дякую за допомогу.)) Зазвичай керуюся не маркою, а самими матеріалами одягу, наприклад синтетику з дитинства не переношу. По магазинах зараз практично немає часу ходити, тому намагаюся брати в українських інтернет-магазинах, підтримувати вітчизняний бізнес так би мовити)) Щоправда якихось улюблених магазинів у мене немає, хіба що на olx часто щось беру, і не тільки з одягу. Можливо, це через те, що по роботі часто там сиджу. У будь-якому разі 3 сорочки я там уже точно брав у різних продавців, і якість щоразу була чудова!
|
|
| |
Пархом | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Чоловічі сорочки я завжди на Розетці замовляю в rozenka , обираю найулюбленіші бренди, в якості переконувався не один раз. Костюми шию на замовлення - це така річ, яка на моїй фігурі сидить добре тільки в тому разі, якщо мірки знімали саме з мене. Туфлі купує дружина, в якомусь торговому центрі.
|
|
| |
Аміна | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| в інтернеті
|
|
| |
Vladlen93 | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Явно не на ринку)
|
|
| |
Wester | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Спочатку боявся брати брендовий одяг в Україні через інтернет через відсутність можливості примірки, але брат мене вмовив узяти до нього на весілля однакову сорочку з іншими друзями нареченого, і я був приємно здивований, коли вона мені підійшла. Загалом, реальність виявилася куди як рожевішою, ніж мені уявлялося з висоти песимізму)
|
|
| |
Homa | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Цитата Wester ( ) Спочатку боявся брати брендовий одяг в Україні через інтернет через відсутність можливості примірки, але брат мене вмовив узяти до нього на весілля однакову сорочку з іншими друзями нареченого, і я був приємно здивований, коли вона мені підійшла. Загалом, реальність виявилася куди як рожевішою, ніж мені уявлялося з висоти песимізму) Ось так завжди, починається з однієї сорочки, а потім дивишся, а у тебе вже вся шафа забита стильним одягом)))
|
|
| |
Nila-O | Повідомлення # 14 |
Лейтенант
| інтернет магазини
|
|
| |
GavrilovDima2 | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| У стоках скупляюся давно, там і дешево, і якість речей чудова.
|
|
| |