Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Подарунки для чоловіка
Рафа Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Де купити і що вибрати?

Рестар Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
А чим він захоплюється? Мій брат, наприклад, найбільше зрадів би автомобільним аксесуарам, а ось я люблю риболовлю.
На день народження дружина подарувала мені Котушку рибальську Lineaeffe The One , на новий рік попросив у неї якісний термоодяг і спальник.

Таніта Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
чудовий подарунок

SAOR Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Шикарна ідея!

Vladlen93 Повідомлення # 5
одеський форум
Підполковник
Дивіться за його захопленнями

Lorelai23 Повідомлення # 6
одеський форум
Підполковник
Цитата Рафа ()
Де купити і що вибрати?
Я своєму хлопцеві знайшла чудовий подарунок - плазмову лампу. Він у мене електрикою захоплюється, тож йому сподобається

IriSSSka Повідомлення # 7
одеський форум
Лейтенант
У мого чоловіка все є, в основному йому дарую одяг, а цього разу вирішила подарувати хороший, фірмовий алкоголь. Знайшла просто в інтернеті магазин із великим вибором коньяків. Порівняла за ціною, якщо брати кілька пляшок, то набагато вигідніше і їхати мені з дому не далеко, магазин знаходиться на Середньофонтанській, практично в самому центрі. Замовила три пляшки на пробу Курвуазьє.

romero Повідомлення # 8
одеський форум
Сержант
Мені дружина абонемент у спортзал подарувала на ДР, тут я і зрозумів, шо запустився зовсім. Тепер займаюся в інтенсиві 3 рази на тиждень і почав бігати вранці. Так що намагайтеся знайти для чоловіка те, що йому дійсно потрібно)))

Rita Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Цитата romero ()
Мені дружина абонемент у спортзал подарувала на ДР, тут я і зрозумів, шо запустився зовсім. Тепер займаюся в інтенсиві 3 рази на тиждень і почав бігати вранці. Так що намагайтеся знайти для чоловіка те, що йому дійсно потрібно)))
Ви молодець, я теж вважаю, що подарунки для коханого мають бути як мінімум корисними. Мій любить у лазні паритися. кожні вихідні або ми всією сім'єю, або сам із друзями вирушає попаритися в лазню. На останнє 23 лютого я йому спеціально шукала банний набір, ледве знайшла, виявляється на всю Одесу немає спеціального магазину, де вільно можна придбати лазневе приладдя.  Замовляла через інтернет одним набором на teplodar.in чоловікові дуже сподобався подарунок. Влітку в нас День народження і я поки що зовсім не уявляю, що йому дарувати.

Bunia Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Я дарувала фотоапарат Nikon Coolpix P Чоловік був у захваті!

Nila-O Повідомлення # 11
одеський форум
Лейтенант
Згодна з дівчатками - подарунок за захопленнями.

TaHLomaka Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
А я своєму чоловікові хочу вибрати в магазині Anuka пневматичну гвинтівку, він давно собі хоче її. Тільки не знаю на якій моделі зупинитися. Запитати в нього не хочеться, щоб не зіпсувати сюрприз, а сама в них не розбираюся.

GavrilovDima2 Повідомлення # 13
одеський форум
Рядовий
Я був би радий, якби мені сигару подарували. Якщо ваш чоловік курить, подаруйте йому її.

Bobrov19 Повідомлення # 14
одеський форум
Рядовий
Чим захоплюється чоловік?

Онігірі Повідомлення # 15
одеський форум
Рядовий
Хе, подаруйте лук і сагайдак зі стрілами. Нехай відчує себе воїном, та й хобі спортивне непогане виходить. Самого так порадували, в результаті сподобалося шалено і втягнувся. Але обережно, захопитися може не на жарт

• Сторінка 1 з 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук: