Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Подарунки для чоловіка
Рафа Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Де купити і що вибрати?

Lorelai23 Повідомлення # 2
одеський форум
Підполковник
Цитата Рафа ()
Де купити і що вибрати?
Я своєму хлопцеві знайшла чудовий подарунок - плазмову лампу. Він у мене електрикою захоплюється, тож йому сподобається

Rita Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Цитата romero ()
Мені дружина абонемент у спортзал подарувала на ДР, тут я і зрозумів, шо запустився зовсім. Тепер займаюся в інтенсиві 3 рази на тиждень і почав бігати вранці. Так що намагайтеся знайти для чоловіка те, що йому дійсно потрібно)))
Ви молодець, я теж вважаю, що подарунки для коханого мають бути як мінімум корисними. Мій любить у лазні паритися. кожні вихідні або ми всією сім'єю, або сам із друзями вирушає попаритися в лазню. На останнє 23 лютого я йому спеціально шукала банний набір, ледве знайшла, виявляється на всю Одесу немає спеціального магазину, де вільно можна придбати лазневе приладдя.  Замовляла через інтернет одним набором на teplodar.in чоловікові дуже сподобався подарунок. Влітку в нас День народження і я поки що зовсім не уявляю, що йому дарувати.

Zazhygalka Повідомлення # 4
одеський форум
Полковник
Цитата Рафа ()
Де купити і що вибрати?
Подумати чим він захоплюється, якщо зовсім немає ідей купити щось з одягу, це завжди потрібно. Подивіться ось такі кардигани чоловічі або хорошу брендову куртку, те що він носить.

Олександрія Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Цитата Bobrov19 ()
Чим захоплюється чоловік?
Так, потрібно спочатку дізнатися, чим чоловік захоплюється. Моя дружина, наприклад, знає, що я фанатію за своєю машиною. Вона і купує мені то магнітолу, то килимки. А востаннє взагалі купила гуму гіславед. Я був взагалі в шоці. Але це було ну дуже приємно.

Tomass1 Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Гіроскутер   biggrin  biggrin

КоролёкК Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Цитата Рафа ()
Де купити і що вибрати?
Корисне щось, щоб стало в пригоді. Крем, наприклад, пінку для гоління, можна сандаловий шампунь як у хорсефорсі, парфуми, дезик... cool

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: