подарунок чоловікові
|
|
Vetochka | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Дорогі чоловіки, де ви купуєте красиве якісне взуття? Хочу зробити подарунок чоловікові, а то він купує собі старечі моделі взуття, а я багато разів звертала увагу на красиве взуття на чоловіках, теж своєму хочу
|
|
| |
medvd | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Хороше якісне взуття, воно не дешеве, але це варте того! Подивіться у фірмових магазинах класичні моделі
|
|
| |
Veteran | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я і мій чоловік віддаємо перевагу класичному і якісному взуттю. Обов'язково натуральне. Раніше ми купували у фірмових магазинах або в бутиках на розпродажі. Але ціни там я Вам скажу, кусаються. Натрапила я якось на інтернет-магазин Помпіду Pompidou, де можна придбати чоловічі та жіночі італійські черевики з Італії з хорошими знижками. Спробували там замовити, нам сподобалися за якістю і виглядають багато. Обмін у разі якщо не підійшов розмір, оплата при отриманні і доставка по Україні безкоштовна. Я вважаю це вигідно і дуже зручно
|
|
| |
Zhorik | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Хороше якісне взуття, воно не дешеве, але це варте того! Подивіться у фірмових магазинах класичні моделі на ринку!
|
|
| |
SadilovAnton | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Є в магазинах. Просто треба купувати, коли є сезонні знижки.
|
|
| |
Вірпул | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| У магазинах взуття беру. Благо асортимент пристойний.
|
|
| |
Валерстайн | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| За красивим якісним взуттям я б рекомендував звертатися в інтернет-магазин ALANDS Там продається оригінальна брендова продукція.
|
|
| |
Blis | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| замовляю за розпродажами онлайн
|
|
| |
Fearlesswarden | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Сходіть у нормальний магазин
|
|
| |
Folamana | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Навіщо дарувати взуття? Що інших подарунків немає!? Ну чесно! Що не можна подарувати смартфон хоч якийсь)))
|
|
| |
Salllay | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Folamana ( ) Навіщо дарувати взуття? Що інших подарунків немає!? Ну чесно! Що не можна подарувати смартфон хоч якийсь))) Ну хоч якийсь телефон теж не варто дарувати. Якщо дарувати то нормальний смартфон, такий як Apple iPhone XR, подарунок гідний і коштує не мало. Але що не зробиш заради коханого чоловіка)) Так?!
|
|
| |
odmik | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Магазин, бажано фірмовий
|
|
| |
denis0501037203 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Можу запропонувати прибомбас прикольний для авто (якщо воно, звісно, є), портативні озонатори є розміром із мобільник, вони на молекулярному рівні усувають причину запаху, а не маскують його, в кишеню влазить, на акумуляторі - раз на міс. заряджати. Можна використовувати і вдома в шафі, наприклад, або в шухляді з одягом, знищує міль і чорну плісняву, так само допоможе, якщо треба продезінфікувати, наприклад, у польових умовах, садна або подряпини. Якщо цікаво - набирайте 0980549416 Денис
|
|
| |
Юшкін | Повідомлення # 14 |
Лейтенант
| Купіть мужику нарешті взуття
|
|
| |
Партизан | Повідомлення # 15 |