Що підійде для чоловіка?
|
|
ApouBac | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Які особливі прикраси є для чоловіків? Я хочу на весілля підібрати собі щось цікаве, бо в мене є тільки ланцюжок на руку і більше нічого. І то він уже давно потемнів.
|
|
| |
NaoLazera | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я, до речі, тільки ланцюжки як прикраси для чоловіків і знаю. На руку і на шию. Можна ще якусь печатку теж одягнути, а так і сам не знаю що ще можна
|
|
| |
Efola | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Звісно для чоловіка не такий багатий вибір прикрас на весілля, але все ж дещо цікаве можна підібрати. Наприклад, дуже гарним варіантом може бути затискач для краватки, начебто і нічого незвичайного, але одразу додає шарму та елегантності. Так само запонки мають дуже гарний вигляд.
|
|
| |
Martinna | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Купили б простеньку європейську каблучку і все)
|
|
| |
GeorgIX | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Як варіант - прикраси зі срібла для чоловіків. Вибір хороший.
|
|
| |
Lyarera | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата ApouBac ( ) Які особливі прикраси є для чоловіків? Я хочу на весілля підібрати собі щось цікаве, бо в мене є тільки ланцюжок на руку і більше нічого. І то він уже давно потемнів. Для чоловіків найкраща прикраса на руці - це нові модні смарт-годинники, ось придивіться, що носять зараз підприємці та бізнесмени! Самі переконаєтеся в моїх словах. У тренді смарт-годинники!
|
|
| |
paris | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Шпильку у вигляді шпаги.
|
|
| |
Катманду | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Браслет
|
|
| |
kot_muar | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Стильний і дорогий годинник. Він і буде куди кориснішим, ніж безглуздий ланцюжок. Тільки брати не банальну техніку, типу епл вотч або самсунг. А саме справжній годинник. При класному костюмі - повірте, гарний годинник буде відмінно підкреслювати стиль
|
|
| |
igordk | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Хобі спершу дізнатися, а потім думати.
|
|
| |
den254 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата kot_muar ( ) Стильний і дорогий годинник. Він і буде куди кориснішим, ніж безглуздий ланцюжок. Тільки брати не банальну техніку, типу епл вотч або самсунг. А саме справжній годинник. При класному костюмі - повірте, гарний годинник буде відмінно підкреслювати стиль Ну а якщо людина віддає перевагу спортивному стилю, то класика навряд чи підійде, хоча зараз кежуал стиль поєднує спорт і класику, але треба вміти поєднувати.
|
|
| |
Graffinin | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Як варіант, красиві й дорогі запонки було б добре
|
|
| |