Дружині
|
|
ApouBac | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ось зараз я думаю що придбати дружині що б її порадувати і приємно здивувати адже дуже її люблю і хочу її вразити.
|
|
| |
Efola | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Хотілося б знати на яку суму ви розраховуєте? Просто подарунок для дружини повинен бути незабутнім
|
|
| |
NaoLazera | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Будь-яка сучасна дівчина прагне бути щасливою і мати гідний вигляд. І для створення такого образу відмінно підходить золота каблучка. Це дуже цікавий і помітний виріб, який здатний ощасливити і подарувати незабутні емоції своїй власниці.
|
|
| |
Graffinin | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Подаруйте їй сертифікат на масаж або дайте грошей для погода в косметологічний салон.
|
|
| |
Михайло74 | Повідомлення # 5 |
Майор
| Моя дружина просто чарівниця і дуже любить готувати і балувати нас з дітьми всякими смаколиками з тіста, як тільки у неї так виходить смачно готувати, ну просто пальчики оближеш, шеф кухар вищого класу. У неї скоро день народження і хочу їй подарувати тісторозкаточну машину. Підкажіть, де я можу купити таку техніку для кухні і скільки приблизно коштуватиме по грошах, може, хто знає.
|
|
| |
Трынделкин | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Зараз дуже мало жінок, яким подобається возитися з тістом, вам дуже пощастило з дружиною, бережіть її та жалійте, допомагайте по господарству і все у вас буде добре. Звісно купіть їй тісторозкатувальну машину, адже сучасна техніка дуже полегшує роботу багатьом жінкам. У мене, наприклад, дружина зовсім не любить готувати і ми майже завжди їмо або в кафе, або замовляємо вже готову їжу додому, а часом однаково хочеться поїсти домашньої їжі, тоді на допомогу приходить моя сестра, яка запрошує нас у гості і пригощає смачною домашньою їжею.
|
|
| |
Sifolin | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Час минає, і поступово все в нашому житті змінюється, те, що раніше вважалося розкішшю, наприклад, машина, зараз уже просто засіб пересування. І так у всьому, навіть у приготуванні їжі. Ось нещодавно побачив тісторозкаточні машини в розетці і був дуже здивований, якщо чесно, що вже придумали заміну всім відомій качалці, без якої раніше не обходилася жодна господиня. І ціни на них доволі прийнятні, залежно від їхнього призначення, якщо це додому на кухню, тоді від 1 тис. грн до 10 тис., ну, а якщо для ресторанів або їдалень - від 30 тис. грн і більше. Я дружині купив модель GoodFood NM200, працює відмінно.
|
|
| |
Михайло74 | Повідомлення # 8 |
Майор
| Цитата Sifolin ( ) Час минає, і поступово все в нашому житті змінюється, те, що раніше вважалося розкішшю, наприклад, машина, зараз уже просто засіб пересування. І так у всьому, навіть у приготуванні їжі. Ось нещодавно побачив тісторозкаточні машини в розетці і був дуже здивований, якщо чесно, що вже придумали заміну всім відомій качалці, без якої раніше не обходилася жодна господиня. І ціни на них доволі прийнятні, залежно від їхнього призначення, якщо це додому на кухню, тоді від 1 тис. грн до 10 тис., ну, а якщо для ресторанів або їдалень - від 30 тис. грн і більше. Я дружині купив модель GoodFood NM200, працює відмінно. Спасибі велике за пораду, непогані варіанти однак!
|
|
| |
Bzhik | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| ну повинні ж у неї бути якісь бажання
|
|
| |
Usaan | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Цитата ApouBac ( ) Ось зараз я думаю що придбати дружині що б її порадувати і приємно здивувати адже дуже її люблю і хочу її вразити. У дружини наприкінці цього місяця день народження, планую зробити їй сюрприз, подарувавши новий айфон, про який вона не раз мені натякала, ось грошиків назбирав і збираюся купити)) Може вам теж такий подарунок зробити своїй дружині
|
|
| |
томаш | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| подаруйте білизну або ночнушку, дівчатка начебто обожнюють такі речі.
|
|
| |