Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Дружині
ApouBac Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Ось зараз я думаю що придбати дружині що б її порадувати і приємно здивувати адже дуже її люблю і хочу її вразити.

Efola Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Хотілося б знати на яку суму ви розраховуєте? Просто подарунок для дружини повинен бути незабутнім

NaoLazera Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Будь-яка сучасна дівчина прагне бути щасливою і мати гідний вигляд. І для створення такого образу відмінно підходить золота каблучка. Це дуже цікавий і помітний виріб, який здатний ощасливити і подарувати незабутні емоції своїй власниці.

Graffinin Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Подаруйте їй сертифікат на масаж або дайте грошей для погода в косметологічний салон.

Михайло74 Повідомлення # 5
одеський форум
Майор
Моя дружина просто чарівниця і дуже любить готувати і балувати нас з дітьми всякими смаколиками з тіста, як тільки у неї так виходить смачно готувати, ну просто пальчики оближеш, шеф кухар вищого класу. У неї скоро день народження і хочу їй подарувати тісторозкаточну машину.
Підкажіть, де я можу купити таку техніку для кухні і скільки приблизно коштуватиме по грошах, може, хто знає.

Трынделкин Повідомлення # 6
одеський форум
Лейтенант
Зараз дуже мало жінок, яким подобається возитися з тістом, вам дуже пощастило з дружиною, бережіть її та жалійте, допомагайте по господарству і все у вас буде добре. Звісно купіть їй тісторозкатувальну машину, адже сучасна техніка дуже полегшує роботу багатьом жінкам. У мене, наприклад, дружина зовсім не любить готувати і ми майже завжди їмо або в кафе, або замовляємо вже готову їжу додому, а часом однаково хочеться поїсти домашньої їжі, тоді на допомогу приходить моя сестра, яка запрошує нас у гості і пригощає смачною домашньою їжею.

Sifolin Повідомлення # 7
одеський форум
Лейтенант
Час минає, і поступово все в нашому житті змінюється, те, що раніше вважалося розкішшю, наприклад, машина, зараз уже просто засіб пересування. І так у всьому, навіть у приготуванні їжі. Ось нещодавно побачив тісторозкаточні машини в розетці і був дуже здивований, якщо чесно, що вже придумали заміну всім відомій качалці, без якої раніше не обходилася жодна господиня. І ціни на них доволі прийнятні, залежно від їхнього призначення, якщо це додому на кухню, тоді від 1 тис. грн до 10 тис., ну, а якщо для ресторанів або їдалень - від 30 тис. грн і більше. Я дружині купив модель GoodFood NM200, працює відмінно.

Михайло74 Повідомлення # 8
одеський форум
Майор
Цитата Sifolin ()
Час минає, і поступово все в нашому житті змінюється, те, що раніше вважалося розкішшю, наприклад, машина, зараз уже просто засіб пересування. І так у всьому, навіть у приготуванні їжі. Ось нещодавно побачив тісторозкаточні машини в розетці і був дуже здивований, якщо чесно, що вже придумали заміну всім відомій качалці, без якої раніше не обходилася жодна господиня. І ціни на них доволі прийнятні, залежно від їхнього призначення, якщо це додому на кухню, тоді від 1 тис. грн до 10 тис., ну, а якщо для ресторанів або їдалень - від 30 тис. грн і більше. Я дружині купив модель GoodFood NM200, працює відмінно.
Спасибі велике за пораду, непогані варіанти однак!

Bzhik Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
ну повинні ж у неї бути якісь бажання

Usaan Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Цитата ApouBac ()
Ось зараз я думаю що придбати дружині що б її порадувати і приємно здивувати адже дуже її люблю і хочу її вразити.
У дружини наприкінці цього місяця день народження, планую зробити їй сюрприз, подарувавши новий айфон, про який вона не раз мені натякала, ось грошиків назбирав і збираюся купити)) Може вам теж такий подарунок зробити своїй дружині

томаш Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
подаруйте білизну або ночнушку, дівчатка начебто обожнюють такі речі.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: