Який поставити бойлер
|
|
yelmat | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мужики, хочу купити бойлер, який краще купити? Буду вибирати тут, за ціновою політикою підходять.
|
|
| |
Egor | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| З яких обираєте газові чи електричні?
|
|
| |
yelmat | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Думав спочатку електричні, але зараз зі світлом щось не те, і я задумався. Щоправда, питання в тому, що я не знаю, як на практиці поводяться бойлери, і скільки жере газовий, а скільки жере електричний. Що дешевше й економічніше.
|
|
| |
Roketman | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Сміливо беріть електричний, у нас стоїть 3-й рік, проблем жодних.
|
|
| |
Kios | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Щодо фірми GaranTerm, то не поганий стоїть уже 3-й рік і нормально
|
|
| |
Dron | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Мені вона не подобається, вже дуже дорога для бойлера
|
|
| |
Natali38 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Зараз ціни скрізь підскочили, але я брала RODA Aqua ось тут cool-one ще 3 роки тому, вони дуже якісні, гарантію дали 2 роки, а досі жодних проблем.
|
|
| |
509 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Зараз не ті бойлери, що раніше (років 10 тому)! Метал баків прослужить мах 3 роки. Що стосується чищення, то чистити все одно потрібно 1 раз на рік незалежно від марки. Знайомий купував аристон дорогий. - бак потік за рік. Так що купуйте NOVATEC. Дешево, надійно і на той термін служби, що я писав вище, вистачить. Додано (29.04.2015, 09:56) --------------------------------------------- І до речі, якщо будете самі встановлювати його, то не забудьте після установки і розключення всіх труб, коли почнете подавати в нього холодну воду, відкрити кран з гарячою водою))) Щоб повітря, яке збирається під час заповнення бака, не "видавило" бак. (був такий випадок) А взагалі краще довірити цю справу професіоналам, тому що крім води там ще й підключення до електрики. Підібрати електричний кабель, встановити потрібні автомати.
|
|
| |
Фонтан | Повідомлення # 9 |
Майор
| Цитата yelmat ( ) Думав спочатку електричні, але зараз зі світлом щось не те, і я задумався.Щоправда, питання в тому, що я не знаю, як на практиці поводяться бойлери, і скільки жере газовий, а скільки жере електричний. Що дешевше й економічніше. залежить від опалювальної площі, на великий об'єм води буде електро бойлер вигідніший (80 кв. м. площа і більше), газовий краще брати на невелику площу, за ціною точно важко сказати, оскільки тарифи на електроенергію за останні 3 місяці підняли в 2 рази, що з газом буде теж не дуже зрозуміло. У квітні поставили електро бойлер Атлантік, розглядали як варіант Електролюкс, оскільки, за відгуками, один із найкращих, але ціни на нього захмарні зараз через курс. Як бюджетний варіант можна якийсь нашого виробництва взяти але там баків вистачає максимум на 2-3 роки якщо постійно експлуатувати
|
|
| |
Chorniy | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Ну судячи з питання можу відповісти))) Скільки людина проживає? в яке житло, квартира - так, будинок - ні (Твердопаливний котел). А так знаю що Атлантік нормальні, але можна по вибирати і Термекс - Росія якість хороша
|
|
| |
Robs | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| У мене Atlantic. Дуже довго вибирали, вибір бойлерів зараз великий.
|
|
| |
TaHLomaka | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| У нас теж Atlantic. Консультант у магазині сказав, що зараз це найкращий варіант - оптимальне співвідношення ціни та якості.
|
|
| |
Карішка | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| А ви не думаєте, що консультанту просто треба було продати ці бойлери? Може він на відсотку сидить. Ми теж придивлялися до Атлантік, але потім передумали і замовили на Розетці BOSCH Tronic 7000 з об'ємом на 75 літрів, потужність 2000 Вт. Дуже подобається як він тримає температуру води, досить швидко її нагріває. Відмінний бойлер, я рада що ми саме його придбали.
|
|
| |
Веронічка | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Боші дуже якісні
|
|
| |
1Віктор | Повідомлення # 15 |
Лейтенант
| Краще брати електричний бойлер і ставити двотарифний електролічильник.
|
|
| |