Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Допоможи з вибором
Арбузов Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт. У мене невелика проблема. Потрібно закупити алюмінієвий профіль. А до кого звернутися я не уявляю. Компанія, з якою я раніше працював, тепер не займається його постачанням. Як ви вважаєте, а до кого мені краще звертатися з приводу придбання такого профілю? Для мене головне його якість

Рік Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Напевно вам краще поцікавитися всіма подробицями про алюмінієвий профіль у його виробника На щастя, в Україні це зараз не проблема. Асортимент профілю просто величезний, ви зможете підібрати необхідний профіль під будь-які завдання, і для будь-якого виробництва. Його вам зможуть оперативно доставити

Арбузов Повідомлення # 3
одеський форум
Підполковник
Може ви мені підказали цілком нормальну ідею. Про співпрацю з виробником я взагалі не подумав. Я шукав торгову компанію. Але запропонований варіант мені більше подобається

Рік Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
Намагайтеся самі продумувати всі можливі рішення. Досить часто модно знайти більш вигідні пропозиції. Але нам просто ліньки шукати. А це жахлива помилка

Аслан Повідомлення # 5
одеський форум
Підполковник
А що ви робите з цього профілю? Я хочу спробувати зайнятися виготовленням усіляких декоративних металоконструкцій, і може мені так само доведеться використовувати його для своїх цілей

Keve Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Цитата Арбузов ()
Привіт. У мене невелика проблема. Потрібно закупити алюмінієвий профіль. А до кого звернутися я не уявляю. Компанія, з якою я раніше працював, тепер не займається його постачанням. Як ви вважаєте, а до кого мені краще звертатися з приводу придбання такого профілю? Для мене головне його якість
На розетці пристойний вибір різного алюмінієвого профілю, якщо там не знайдете, то не знаю, що кращого вам порадити!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: