Вибрати навушники не так вже й складно, головне це просто послухати одну й ту саму пісню на різних навушниках, і той звук, який вам сподобається, і беріть.
Для того, щоб вибрати хороші навушники, багато сил витрачати не потрібно) Просто купуєте собі навушники вкладиші iKey і задовольняєтеся гарною якістю звуку за зовсім смішні гроші. Я користуюся такими вже другий рік, поки нічого поганого про них не можу сказати.
Існує безліч способів для того щоб вибрати навушники, але я чомусь не можу це ніяк зробити. І навіть не знаю в чому причина, може ви допоможете?
З вашим описом питання вам навіть гуру не допоможе, написали б хоч якісь критерії! А так самі обирайте навушники виходячи з бюджету та відгуків покупців!
Хочу купити собі якісну ігрову гарнітуру, яку можна так само використовувати як портативну гарнітуру Bluetooth. Знаю, що зараз є на ринку і такі варіанти. Може хтось стикався з купівлею такої гарнітури і можете порадити щось конкретно?
Вибрати навушники не так вже й складно, головне це просто послухати одну й ту саму пісню на різних навушниках, і той звук, який вам сподобається, і беріть.
Думала, я одна така розумна )) Теж так роблю )) Плюс ще відразу стає зрозуміло, комфортно їх носити чи ні.