Вибір бюро перекладів
|
|
Qbok | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Потрібна порада - працевлаштовуюся в Чехію, в одну клініку, і зараз потрібно нострифікувати диплом + ще купу документів перекласти. Був в одному бюро на Ласточкіна, там загадали 400 у.о. за нострифікацію диплома. Шляхом недовгого пошуку знайшов Одеський центр легалізації "Гольфстрім" на Пироговській 19, там це коштує на 150 у.о дешевше, але вони відносно недавно працюють. Ось питання - чи можна їм довіряти? Якось стрьомно, але переплачувати все ж не хочеться.
|
|
| |
рибка | Повідомлення # 2 |
Сержант
| не знаю як щодо цього сайту, але абсолютно згодна, що краще вибирати перевірених часом фахівців. Інакше потім може виявитися, що краще заплатити, але бути впевненим. У будь-якому разі необхідно шукати, щоб знайти хороший варіант.Цитата Qbok ( ) Ось питання - чи можна їм довіряти? Якось стрьомно, але переплачувати все ж не хочеться.
|
|
| |
Kira66 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Вибір між дешевше і якісніше завжди був складним. як на мене, то краще робити один раз, ніж потім переробляти і платити двічі. Ми свого часу робили нотаріальний переклад паспорта в такій самій конторі, залишилися задоволені і ціною, і якістю.
|
|
| |
Anjamoli | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Бред якийсь
|
|
| |
Gecha31 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Про що сайт то? Ми тут переклади обговорюємо!
|
|
| |
Naty67 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Ми перекладали в Тріс, але не знаю, чи є там чеська.
|
|
| |
ALEKSEY27 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| потрібно перекласти документ з печаткою нотаріально завіреному на румунську мову .Порадьте будь ласка бюро перекладів
|
|
| |
Агния22 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Тріс, теж там перекладаємо періодично, загуглите, зателефонуйте їм
|
|
| |
Kroshe4ka | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Ланжеронівська 19 - румунську роблять. Доки на Чехію краще робити через Харків, швидше і дешевше вийде...
|
|
| |