Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Потрібен цілитель Одеса
Lera Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Потрібен цілитель Одеса

Доброго дня, форумчани, мені потрібен цілитель. Інформації багато, різні є в Одесі цілителі, не хочу потрапити на шахрая...

У мене сильні болі від моєї хвороби, знімав мені їх один цілитель, який переїхав в інше місто. Мій цілитель лікував виключно руками й дуже серйозно мені допомагав... Зараз його немає в Одесі, а болі є... Порадьте нормального цілителя, який допоможе мені... Ціна не головне, головне щоб допоміг... Буду рада будь-якій інформації!

elenaivanova Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Цитата Lera ()
Потрібен цілитель ОдесаДоброго дня, форумчани, мені потрібен цілитель. Інформації багато, різні є в Одесі цілителі, не хочу потрапити на шахрая...

У мене сильні болі від моєї хвороби, знімав мені їх один цілитель, який переїхав в інше місто. Мій цілитель лікував виключно руками й дуже серйозно мені допомагав... Зараз його немає в Одесі, а болі є... Порадьте нормального цілителя, який допоможе мені... Ціна не головне, головне щоб допоміг... Буду рада будь-якій інформації!
Мені допоміг гіпнолог Арсеній. Постійно боліла голова, чула голоси мертвих. Думала, що сходжу з розуму. У лікарні ставили постійно різні діагнози, транквілізатори на кшталт гідазепаму, які мені приписували, давали тимчасове полегшення, але найстрашніше, що я думала, що зійду з розуму. Мені допоміг гіпноз. Виявилося, що моя хвора голова - це моя свекруха, щойно ми опрацювали цю тему - голова пройшла. А голоси я чую і зараз, але Арсеній навчив мене керувати цим станом, тепер я щось типу екстрасенса))

Nasar Повідомлення # 3
одеський форум
Підполковник
Цитата Artem_2013 ()
Мені допоміг цілитель у нього дар з дитинства у мене були проблеми з нервом він вилікував за три сеанси язадоволений, але болі іноді є, звуть Олег (телефон його на жаль загубив) бігав по всіх лікарнях і божевільні гроші 6000гр ((((
викинув на вітер ,,,,
а що у Вас було то?

Galina Повідомлення # 4
одеський форум
Майор
Цитата Lera ()
Потрібен цілитель ОдесаДоброго дня, форумчани, мені потрібен цілитель. Інформації багато, різні є в Одесі цілителі, не хочу потрапити на шахрая...

Альона, Владислав просто хороший мануальний терапевт, медик. У Вас було защемлення нерва, який відповідав за сечостатеві функції. Я його добре знаю. Він справді багатьом людям допомагає, бо основа хвороб - це хребет, а він якраз і лікує проблеми з хребтом масажем і мануальною терапією. Це не магія, а мануальна терапія, неврологія і знання анатомії людини

Ритуля Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Відунка Маргарита допомогла мені знайти душевний спокій, спрямувала до досягнення цілей і захистила від негативу. Її розклади на ТАРО й обряди змінили моє життя - справи пішли вгору, я стала незалежною. Дуже приємна в спілкуванні, послуги не нав'язує. Зв'язатися можна через Viber і Telegram: 380686239220.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: