"Парадоксальний спосіб схуднути"
|
|
AKstudio | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Поміняйте всього лише кілька переконань у своїй голові, щоб виглядати так, як Ви завжди мріяли.
"Парадоксальний спосіб схуднути" 31.10.2015 Спікер - Анна Калантерна - психолог, коуч, тренер особистісного зростання
Безкоштовний вебінар о 14.00. kalanternaya.com
|
|
| |
Маргарита1245 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| найкращий спосіб пп+ фітнес
|
|
| |
Homa | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Здорове харчування єдиний спосіб природно схуднути.
|
|
| |
mirllall | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Я вирішила схуднути, тому записалася на фітнес. Мій інструктор мені порадив пити якомога більше води, щоб не хотілося їсти, та й при великих навантаженнях - це важливо. Оскільки наша вода не найкраща, я вирішила встановити фільтр для питної води
|
|
| |
Lugova | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Фігня це все, головне спорт, здоровий сон, правильне харчування. Ну і масажі в комплексі, і тоді все буде нормально.
|
|
| |
inna02 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Бувало й таке
|
|
| |
Терника | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Щоб зрозуміти, як мені схуднути, мені потрібно було всього лише прочитати кілька книжок про красу і здоров'я, виявляється, все не так складно і важко, головне зрозуміти, що потрібно робити і правильно себе мотивувати. Про все це і йдеться в книгах.
|
|
| |
Бджілка | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Цитата Lugova ( ) Фігня це все, головне спорт, здоровий сон, правильне харчування. Ну і масажі в комплексі, і тоді все буде нормально. Згодна з вами
|
|
| |
Катерина40 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Людина сильно худне, коли перестає нормально спати: нерви ні до біса, їсти не хочеться... організм працює на знос. І все......... худніть))))
|
|
| |
Teloprimo | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Цитата Катерина40 ( ) Людина сильно худне, коли перестає нормально спати: нерви ні до біса, їсти не хочеться... організм працює на знос. І все......... худніть)))) Потім худа і злюща))))
|
|
| |
Ксюша | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Згодна. краще не товстіти тоді й худнути не треба буде.
|
|
| |
Паула | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Цитата AKstudio ( ) Поміняйте всього лише кількапереконань у своїй голові, щоб виглядати так, як Ви завжди мріяли.
"Парадоксальний спосіб схуднути" 31.10.2015 Спікер - Анна Калантерна - психолог, коуч, тренер особистісного зростання
Безкоштовний вебінар о 14.00. kalanternaya.com Усе наше життя залежить від того, що у нас у голові... як би парадоксально це не звучало
|
|
| |
Лілія12 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дівчатка! Я така задоволена, те що я робила в цілому комплексі за допомогою пілінгів, ультразвуку, різними косметологічними процедурами, я домоглася з однієї процедури радіоліфтингу! Це просто шикарна процедура! Проводить її Ліля Шелеменцева, хороший лікар і приємний співрозмовник))) Підтягнувся овал обличчя, пішла набряклість, зникли мішки під очима, шкіра стала блищати, гарний рум'янець))) Я захопилася цією процедурою, почала її робити по тілу, результат теж мені шалено сподобався! Целюліт зникає, розтяжки зникли, з того, як я почала бігати в туалет, я зрозуміла, що рідина добре виводиться і я ще й схудла:) Може і Вам варто спробувати?
|
|
| |
Светик1 | Повідомлення # 14 |
Лейтенант
| Цікаво.
|
|
| |
Kzola | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Одна з дієт, яка допоможе вам схуднути, це кефірно-фруктова дієта. Кисломолочні продукти і фруктові кислоти швидко і дуже добре засвоюються в організмі, завдяки чому ви і втрачаєте вагу, не шкодячи організму. Їсти смачну їжу і при цьому добре виглядати, ось який сенс кожної дієти. Але погоджуся з раніше написаним "Спорт і правильне харчування, ось запорука успіху".
|
|
| |